Еј само уше еднаш прашај ваква глупост.Зашто Мата капитен пред Смолинг?
Значи кој напраи црвен за 3 минути против ВБА?
Кој изгуби најмногу топки за тие 20 мин против ВБА?
Мата.
Епа ете зашто е капитен,бог да чува!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј само уше еднаш прашај ваква глупост.Зашто Мата капитен пред Смолинг?
Сериозно логика бараш у Ван Гал? xD ние со стартната постава еднаш немаме сфатено што сака да постигне па за капитен кој му еЗашто Мата капитен пред Смолинг?
Си знаеш ама ај во право си. Нема шо да ти праам сеа.Топ изигравме реално, нека лапаат хејтерите што викаа досаден фудбал ќе имало, we did our part за да ја напраиме забавна утакмицата![]()
Нема врска то, Севиља ваквите екипи дома гости си ги шлапаше со 3 гола разлика ама ова сезона во гости е очај Севиља, единствена победа на гости му е против Мирандес во купот.Не мора да се замараат во Швајцарија..бидејќи на Сначез Писхуан има шупакот да му го отворат
Сезонава и онака заспивам на сред утакмица, ми ја уби сета желба за гледање фудбал и онака ми е meh, ама вечерва има некое жарче во мене шо ми едвај ја чека утакмицата и да им ебеме мамицата в дуп!
А таман почнаа да ја пеат You'll never walk alone... Срцки.
Изгледа ја промашивте дупката. Ај наредна недела.[DOUBLEPOST=1457651934][/DOUBLEPOST]
А вечерва?![]()
Многу ми е жал за Ливерпул, баш мислев дека ќе догураат повеќе...
Единствен помртов тим од Манчестер годинава се Ливерпул, мислам дека два пати досега се покажа тоа.
Трета може само да го пушите и на домашен и на гостински терен...
Види ги Сколс и Фердинанд и се е јасно што мислат за моменталната ситуација во Јунајтед.