UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто Мата капитен пред Смолинг?
Еј само уше еднаш прашај ваква глупост.
Значи кој напраи црвен за 3 минути против ВБА?
Кој изгуби најмногу топки за тие 20 мин против ВБА?
Мата.
Епа ете зашто е капитен,бог да чува!

Зашто Мата капитен пред Смолинг?
Сериозно логика бараш у Ван Гал? xD ние со стартната постава еднаш немаме сфатено што сака да постигне па за капитен кој му е :D

Топ изигравме реално, нека лапаат хејтерите што викаа досаден фудбал ќе имало, we did our part за да ја напраиме забавна утакмицата :D
Си знаеш ама ај во право си. Нема шо да ти праам сеа. :)

Со Мата и Фелаини у средина не се добива утакмица. Шнајдерлин кој попрво да чува. Денес трчаше и за горенаведените дибеци. Полесен тренинг оваа сезона немале Ливерпул...

Не мора да се замараат во Швајцарија..бидејќи на Сначез Писхуан има шупакот да му го отворат
Нема врска то, Севиља ваквите екипи дома гости си ги шлапаше со 3 гола разлика ама ова сезона во гости е очај Севиља, единствена победа на гости му е против Мирандес во купот.
Ја гледав од време на време, Базел многу лесно во шанси влегваше ама дебилите не дадоја гол.
Ќе го поминат Базел ама наредно коло ако му се падни Дортмунд на пример ќе видиме кој на кој ќе му го отвори шупчето.

12791091_1377767488916057_7255664351600431173_n.png

Сезонава и онака заспивам на сред утакмица, ми ја уби сета желба за гледање фудбал и онака ми е meh, ама вечерва има некое жарче во мене шо ми едвај ја чека утакмицата и да им ебеме мамицата в дуп!

Изгледа ја промашивте дупката. Ај наредна недела. :([DOUBLEPOST=1457651934][/DOUBLEPOST]
А таман почнаа да ја пеат You'll never walk alone... Срцки.

А вечерва? :love:

Последно уредено:
Честито за победата. Ливерпул си одигра доволно за заслужена победа,а тоа што ЛВГ се испи*ка и му беше страв да нападни во прв дел си го наговести епилогот. Ливерпул е ранлив дефанзивно и доколку се запнеше од старт сигурно ќе јадеше гол, али нашиов со сите 11 во дефанзива и од старт поставеност за 0-0 да игра и му се лупна од глава...Барем некој пресинг да поставеше и на контри да се игра, а не вака...Головите паднаа од глупави грешки, али и ДДГ скина добри зицери така да реален резултат е. Се надевам дека на ОТ ќе нападнеме доволно да ја анулираме оваа негатива, но со типацов на клупа ништо не се знае...од што е луд може и резултатов од денес да го брани и пак на 0-0 да оди.

Мене ми се чини дека ако фатиме дефанзивно да играме, да мавнеме бункер, Ван Гал нема да има појма како да не разбие. Освен контри, сезонава не гледавме од него многу добро организирани напади кога треба да загризе за гол. Затоа викав дека на утакмицава е најбитно да не примиме гол, другото се надевам само по себе ќе си дојде и нема да ја заебеме повратната. А можеме да ја заебеме само преку индивидуални грешки, како тим супер играме, од ова што го видовме досега јасно е дека тактички знаеме како да се поставиме, што ми е најбитно мене уствари за тоа како ќе се развива тимов под Клоп у иднината.

Многу ми е жал за Ливерпул, баш мислев дека ќе догураат повеќе...

Единствен помртов тим од Манчестер годинава се Ливерпул, мислам дека два пати досега се покажа тоа.

Трета може само да го пушите и на домашен и на гостински терен...

Многу големи ебачи излегоа од фан клубов на Јунајтед. Едниов ќе не "ебел в дуп", другиов "ќе НИ го пушел". :D

Мечов беше како двајца да играат ФИФА на playstation само што типов што играше со Ливерпул го скрил џојстикот од овој што игра со Јунајтед. Буквално. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom