UEFA Europa League 2011/12

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Зашто бе да му ебам мајката после секој натпревар муабетот е која лига е подобра...
Ако помине Базел дали ќе значи тоа дека швајцарска лига е подобра од Германска?
кои глупи муабети ги праите
--- надополнето: 9 март 2012 во 00:04 ---

7-1 :pos:

кога веќе ги постираме најголемите победи у сезоната
Порто кога беше шампион, португалска и француска беа најдобри:icon_lol:
Тоа е братче, доста идиотски тези од страна на подржувачите на шпанската лига.
Англиска е во криза ама не дотолку :)
--- надополнето: 9 март 2012 во 00:07 ---
Не знам како се прават сега овие мулти-цитатите... Ама крајно сум изреволтиран од плачковците што пишаа дека судијата бил педер, у смисла суди за Манчестер..

Eте кои беа муабетите (од најмалце 15 форумџии):
- Срамота бе, чист пенал не му судат на Љоренте
- Аууууу, ова пенал ли е бе, срам да му е на судијата, педерче ниедно
- Требаше уште 15 минути да продолжат за да дае Манчестер гол

За овој третиот прво, голот на Манчестер беше во 91ва, имаше 3 минути +... Што е нејасно тука??

За сите заедно: Абе плачковци, оти не видов ниеден пост од вас за вториот гол на Билбао кој беше од офсајд и за третиот, кога место да ни ја вратат, си продолжија да играт?? Очајни сте.. Не знам кој збор да го употребам, а да може да ве опише...

А овие од Челзи па... Тие нашле да се смеат.. Од кој се не загубивте сезонава бре грејни?? Гледајте си во дворот, 15 тренери сменивте во последните 3 месеца..
Само кога се суди за нас гледаат, кога е против нас не виделе!
да даде господ да не прогледаат никогаш!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Или си глуп или пак си глуп!
Сите навивачи на Јунајтед честитаа и рекоа дека е заслужено. Слабо изиграа, составот беше утнат и тоа.
Овде враќаме на хејтерите кои дојдоа да сркаат гомна, а пола не го ни гледале натпреварот!
Мора да ги хејтам сеа,оправдано е..
Ме заебаа на ливче заедно со Сити :cool::cool:

Иначе за утре за во спортските весници во Англија најдобар наслов> NO MANC'S LAND

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Едно засилување ќе ве молам за Манчини...
а за Фергусон? Доволно му е пакетче мастики :icon_mrgr:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Браво за Билбао, тотално заслужија да победат и ни одржаа лекција по модерен фудбал. Се гледа дека Јунајтед многу ги потценува послабите тимови годинава и тоа ни се враќа како бумеранг, затоа единствена победа во Европа на домашен ни е против Отелул Галати и тоа е најголем индикатор за тоа што се случува со тимот. Не верувам во чудо за недела дена дека ќе се случи на реваншот, но сепак кога е Јунајтед во прашање се е можно, така и тоа ;)Сите фанови на Јунајтед јасно прифативме дека незаслужено ќе беше и реми на овој меч, но жално е што сеуште има падобранци од останатите тимови како се радуваат на пораз на Јунајтед. Не ми е срам што навивам за овој клуб и ќе продолжам гордо тоа да го правам и кога ќе победува но и кога ќе ГУБИ! За разлика од многу други пи*ици по форумов кога ќе го јадат дебело потоа ги нема недела дена по форумов.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ова GGMU ептен ми е интересно што го користат после секој пораз.
Можам да замислам кога навивач на Јунајтед ќе бара развод со жена му.

Жено извини ама не ни иде во браков.Сепак GGMU.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Најсилната лига на светот ќе остане без представници во европа :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај ќе го видиме лузерпул догодина ко ќе игра со нив, што ќе направи!
Ама зошто ме пецкаш бе пријател, ме тераш да отворам дискусија, кога сам знаеш дека после 5-6 поста ќе дојдеш до став..."па да, у право си..не е Европа тоа тоа без јак Ливерпул"

И што утвари те наведе да напишеш "лузерпуп" и наредна сезона со нив кога ќе играат....може Атлетик ќе играат во ЛШ па со Арсенал ќе се паднат.

Јас стаив клип и емоции што искажуваат почит према нив, како што тие искажале почит према клубот што јас го поддржувам......ШТО не ти е јасно?!

Kajgana Shop

На врв Bottom