UEFA Europa League 2011/12

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ова GGMU ептен ми е интересно што го користат после секој пораз.
Можам да замислам кога навивач на Јунајтед ќе бара развод со жена му.

Жено извини ама не ни иде во браков.Сепак GGMU.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Tи ставаш равенство на легенда од фејсбук и искомплекирано суштество. Значи треба да си искомплексиран за да си легенда на фејсбук?
Не благодарам!

GGMU!
За мене е легенда,а од тебе не ми треба мислење ;);)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Леле овие Челзијашиве најинтересни ми се , се радуваат на сите порази на Манчестер јунајтед,а тоа може да се дефинира како, за секоја екипа е што игра против Манчестер Јунајтед (y)
Впрочем тие не се Челзијаши,туку хејтери на Манчестер Јунајтед :)

А

Анноун

Гостин
Шо доживеавме да видиме бе......лекција по фудбал за Јунајтед од Атлетик Билбао.
Ќе биде весело во Баскија, на трибини ќе гори, на терен исто така.
ама брат , ти забораваш дека манчестер прв пат (можеби) играле со овие единаесет :pos:. место да кажат само браво за де геа што не спаси од петарда ( или повеќе) , они наоѓаат некои глупи оправдувања за поразот. со чест на исклучоците.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Леле овие Челзијашиве најинтересни ми се , се радуваат на сите порази на Манчестер јунајтед,а тоа може да се дефинира како, за секоја екипа е што игра против Манчестер Јунајтед (y)
Впрочем тие не се Челзијаши,туку хејтери на Манчестер Јунајтед :)
Заборави да пишеш GGMU

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
За мене е легенда,а од тебе не ми треба мислење ;);)
Jaс само кажав дека е искомплексирана особа!
Денес Шити загуби па никаде не постирав и не ми дојде топлина! Значи не сум легенда јас? Треба да дркам што Шити изгуби како тој што дрка на секој пораз на Јунајтед?

Затоа уживај си, имало и друг пат вакви моменти, сме биле слаби, но на крајот пак сите ќе ве ебеме!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
ама брат , ти забораваш дека манчестер прв пат (можеби) играле со овие единаесет :pos:. место да кажат само браво за де геа што не спаси од петарда ( или повеќе) , они наоѓаат некои глупи оправдувања за поразот. со чест на исклучоците.
Или си глуп или пак си глуп!
Сите навивачи на Јунајтед честитаа и рекоа дека е заслужено. Слабо изиграа, составот беше утнат и тоа.
Овде враќаме на хејтерите кои дојдоа да сркаат гомна, а пола не го ни гледале натпреварот!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Во Шпанија освен Реал и Барса се е гола вода, во Англија пола лига можат да им заматат сметки, хммм да не е обратна ситуацијава. Ќе видат што значи да се игра на тој терен и другиве.;)

А

Анноун

Гостин
Или си глуп или пак си глуп!
Сите навивачи на Јунајтед честитаа и рекоа дека е заслужено. Слабо изиграа, составот беше утнат и тоа.
Овде враќаме на хејтерите кои дојдоа да сркаат гомна, а пола не го ни гледале натпреварот!
мислам дека сум средното . сепак , среќен сум што немам 30 години , има време да се поправам за разлика од некои . :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Зашто бе да му ебам мајката после секој натпревар муабетот е која лига е подобра...
Ако помине Базел дали ќе значи тоа дека швајцарска лига е подобра од Германска?
кои глупи муабети ги праите
--- надополнето: 9 март 2012 во 00:04 ---
7-1 :pos:

кога веќе ги постираме најголемите победи у сезоната

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Не знам како се прават сега овие мулти-цитатите... Ама крајно сум изреволтиран од плачковците што пишаа дека судијата бил педер, у смисла суди за Манчестер..

Eте кои беа муабетите (од најмалце 15 форумџии):
- Срамота бе, чист пенал не му судат на Љоренте
- Аууууу, ова пенал ли е бе, срам да му е на судијата, педерче ниедно
- Требаше уште 15 минути да продолжат за да дае Манчестер гол

За овој третиот прво, голот на Манчестер беше во 91ва, имаше 3 минути +... Што е нејасно тука??

За сите заедно: Абе плачковци, оти не видов ниеден пост од вас за вториот гол на Билбао кој беше од офсајд и за третиот, кога место да ни ја вратат, си продолжија да играт?? Очајни сте.. Не знам кој збор да го употребам, а да може да ве опише...

А овие од Челзи па... Тие нашле да се смеат.. Од кој се не загубивте сезонава бре грејни?? Гледајте си во дворот, 15 тренери сменивте во последните 3 месеца..

Едит: GGMU!!!

Нека цркнат од љубомора сите навивачи на Челзи... Никогаш нема да не стигнете.. Ај поздрав сеа

Kajgana Shop

На врв Bottom