D
draft
Гостин
Јас како што знам, што го свирна тоа за босата нога на Евра треба топката да се префрли на другиот тим, а они си продолжија со акција и дадоа гол, па искомпензира со пеналот судијата.
Јас како што знам, што го свирна тоа за босата нога на Евра треба топката да се префрли на другиот тим, а они си продолжија со акција и дадоа гол, па искомпензира со пеналот судијата.
Друго е што мисли фан на Јунајтед, друго е што мисли управата. Има разлика нели?Фан на Манчестер после поразот од Базел:
Намерно испаднавме од ЛШ, не ни е интересно таму, Лига Европа ја немаме освоено уште то ни фали, да ја освојме нејзе сега..
Не дека не ни требаат и не ги сакаме, ама да ти кажам право, ги имаме доволно.Тоа е тоа на Јунајтед не му требаат титули па си се зафркаваат.
Од кога тоа во фудбалот се играло за победа?
Намерно Јунајтед изгубија од Базел,Сити и од Билбао.
Не им требаат на нив титули.
Немој да ме јебеш бре!Тоа е тоа на Јунајтед не му требаат титули па си се зафркаваат.
Скапи курветино, тоа е клетвата за тие шо ги мразат Јунајтед и коа ги играш нив да не фанеш.Да не може чуек спортска да фати, ви ебем тимот скапан, фаќам Олимпијакос 2 и Хановер Х паѓам на Манчестер
Челзи ќе се одмазди следната сезона во ЛЕ како тоа што го стори Баерн во ЛШ за поразот од БазелТоа е тоа на Јунајтед не му требаат титули па си се зафркаваат.
Tи ставаш равенство на легенда од фејсбук и искомплекирано суштество. Значи треба да си искомплексиран за да си легенда на фејсбук?Ке мора да го цитирам Blue Army легендата од фејсбук:
Абе не го глеав мечот ... али слушам на радио во кола Манчестер изгуби 2-3 .. Одма некоја топлина ми дојде на душава