UEFA Europa League 2011/12

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Oстајте Манчестер,се знаеше дека ќе победи вечерва,само беше прашање со колку разлика.
Башка имаат појак состав,подолга и поквалитетна клупа со класа тренер.

Металист ме изненади вечерва,не сум знаел дека се толку јаки Украинците.
Легија очекував да победи вечерва искрено,ме разочараа.
Лацио дупиња,изгледа ќе се фокусираат на првенството само,Аз Алкмар следната утакмица ќе го јаде со два разлика во Андерлехт,a Локомотив си ја намести утакмицата два у кец
На реваншите очекувам сите да завршат 3+.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Лацио слабо издание прикажаа или па Атлетико јаки? Не гледав, немав струја :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сепак си го пишал!
Исто јас да напишев во декември дека твојте ќе го примат од Леверкузен, да гарантирам, и сега да се вадам, пред месец беше :icon_lol:
Гарантирам дека Порто и Ајакс поминуваат, поготово Ајакс. Не верувам Манчестер толку да се форсира.

И едвај го чекам дуелот Стоук-Валенсија:vozbud:
Најдов и јас со кој да се расправам.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Најдов и јас со кој да се расправам.
Па нормално, тропаш глупости, ПРЕТПОСТАВУВАШ, се правиш паметен и после не ти одговара тоа!

Што му остана на Јунатед па да не се форсира?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Уф, каков гол на Топал..:cuc:
Овие Стоук жими се боље резултати ќе вадат да играат европско рагби одколку фудбал, го утнале спортот, кај се собрале се копач до копач.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Овие Стоук жими се боље резултати ќе вадат да играат европско рагби одколку фудбал, го утнале спортот, кај се собрале се копач до копач.
Најкопачка екипа се, кој и да игра против нив, не останува без повреден играч:facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Погледај уште десетина минути, навивачите нивни ќе почнат да свират на се и сешто :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лацио слабо издание прикажаа или па Атлетико јаки? Не гледав, немав струја :D
Нашето маало rullz, нема што, заспав од мука и ја утнав утакмицата (Ајакс - Јунајтед)...а баш сакав да ја гледам...зошто преку 90 фанови на Ајакс биле уапсени, демек сакале да се пресметаат со фанови на Јунајтед...збореше нешто тоа коментаторот...имаше нешто "занимливо"?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нашето маало rullz, нема што, заспав од мука и ја утнав утакмицата (Ајакс - Јунајтед)...а баш сакав да ја гледам...зошто преку 90 фанови на Ајакс биле уапсени, демек сакале да се пресметаат со фанови на Јунајтед...збореше нешто тоа коментаторот...имаше нешто "занимливо"?
Коментаторот ко погреб да коментираше, се префрлив на стрим од 60 минута, иначе гледав од второ полувреме. Прво полувреме викаат досадно било. Во второ имаа 2-3 продори Ајакс преку Ериксен, другото на нивна половина и чекаа да украдат топка. Ставиле двајца напаѓачи од по 2 метра и само чекаат, не можеш со двајца такви.. Башка и тие топки што ги добија во публика ги лансираа :cenzura:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Добро си прочитал,а како што читав јас на нетов и хулигани на Андерлехт дошле да се пресметаат со нив,ама ги фатиле и Ајаксовите и на Андерлехт.
Првите во затвор со можност за излагање по плаќање казна од 600 евра,а другите биле одма протерани од Холандија.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ја не знам што се чудите за лацио тија си гледаат у италија да фатат некое место погоре а за разлика од нив атлетико мадрид од коа го смени тренерот се у добра серија така да не сум изненаден од резултатот

Kajgana Shop

На врв Bottom