UEFA Europa League 2011/12

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Еми и ние се бориме за титула во ЛШ. Е дали ќе ја осовиме е друго, слично како и вие во ПЛ.
Не би рекол дека се борите вие за титула во ЛШ ама ајде да не тераме веќе оф топици

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Ау каква утакмица Хановер со Бриж...па стварно Хановер нема среќа мојше комотно 5 да им даде

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ау каква утакмица Хановер со Бриж...па стварно Хановер нема среќа мојше комотно 5 да им даде
ќути па и судиите чист гол им поништија па и пенал не им свирнаа тој Диуф што го земаа од утд многу шанси промаши

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ќути па и судиите чист гол им поништија па и пенал не им свирнаа тој Диуф што го земаа од утд многу шанси промаши
Тој само игра со глава и физичка сила има, многу ограничен фудбалер.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Едно прашање:На што дрога се Металист?

Уште од групна фаза скоро секој натпревар си викам ај сега ќе изгубат не може до толку јаки да се.И така секој натпревар и стигнаа до тука и ги прегазија АЗ во Холандија o_O
Ме потсетуваат на Грин Беј во НФЛ кога освоија.Секој натпревар викав ај сега ќе изгубат и на крај титула освоија.
Башка и слична боја имаат :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Едно прашање:На што дрога се Металист?

Уште од групна фаза скоро секој натпревар си викам ај сега ќе изгубат не може до толку јаки да се.И така секој натпревар и стигнаа до тука и ги прегазија АЗ во Холандија o_O
Ме потсетуваат на Грин Беј во НФЛ кога освоија.Секој натпревар викав ај сега ќе изгубат и на крај титула освоија.
Башка и слична боја имаат :D
Грин Беј го немале Манчестер Јунајтед како противник, за разлика од овие :icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Можно е овие канал 5 појма да немаат кога играат овие шити?
На livescore гледам дека е од 18:00, а они во утрешната програма им е внесено како пренос :D
Шо е фркава?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.186
Можно е овие канал 5 појма да немаат кога играат овие шити?
На livescore гледам дека е од 18:00, а они во утрешната програма им е внесено како пренос :D
Шо е фркава?
Нема да ја пренесуваат Сити, туку утре Билбаo - Локомотив Москва и Јунајтед - Ајакс

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Шити ги масакрира Порто, партали летаат, 4-0(има уште некоја минута за играње) :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шити ги масакрира Порто, партали летаат, 4-0(има уште некоја минута за играње) :icon_lol:
Што се смееш скоро 15-20 мин играат без централен бек....
А ние игравме цело полувреме без централен бек па го исцицавме 1-6....
Арно ама и овие Порто не се нешто нај нај ( i hate them :icon_lol: ), пааа то е то ....

Kajgana Shop

На врв Bottom