Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 22.526
Паметен потег. Саутгејт е главниот виновник што англичаните немаат освоено ништо 60 годиниОде смоки
Паметен потег. Саутгејт е главниот виновник што англичаните немаат освоено ништо 60 годиниОде смоки
Напротив, Саутгејт си ја потроши среќата. Дури и имаше позајмено среќа. Тешко дека и трет пат ќе стигнеа до финале на европско со онаква игра. Многу им беше наклонета ждрепката на двете европски како и на светското 2018, а и во одредени утакмици имаа тон среќа.Со Саутгејт иако имаа трула игра, редовно стигнуваа до полуфиналиња и финалиња.. што знам, мислам дека си пукаа у колено со оваа одлука, ама пак што се секирам јас за нив, инцести...дабогда пак се вратат на она дереџе кога губеа од Исланд.
Алегри е Фергусон за Саутгејт. Особено па за турнирски такмичења е измислен за него.Саутгејт е poor mans Aлегри дај не паѓајте у несвест по него.
Ако беше муабет за селска игра Алегри со оваа Англија зимаше титула.
Субјективно сакам Џерард да го видам како селектор на овиеEddie Howe is one of the leading candidates to replace Gareth Southgate as England manager.
Steven Gerrard and Frank Lampard are also possible contenders.
(Source: Guardian)
Да да свршуваше кога ги гледаше како играат анти фудбал сега ќе ми изиграваш Тошо Малерот.Со Саутгејт иако имаа трула игра, редовно стигнуваа до полуфиналиња и финалиња.. што знам, мислам дека си пукаа у колено со оваа одлука, ама пак што се секирам јас за нив, инцести...дабогда пак се вратат на она дереџе кога губеа од Исланд.
Од овие само Хау.Потер, Покетино и Хау се засега трите кандидати.
Една од причините поради која Мекларен се повлече од Јунајтед иако беше помошник во освојувањето на купот биле преговорите за превземање на репкатаПа ако е Еди Хауи од Њукасл ја мислам дека ќе завршат супер работа, игра модерен фудбал и не е заостанат како овој црепов.
Едно време и Мурињо беше у најдобрите 5 менаџери. Проаѓа времето а менаџерите се оценуваат по трофеите што ги донеле.Абе ги видовме таквите тренери од Англија како поминаа.
Покетино едно време го трубевте на секое тука па потона ко жетон