Токму такаЌе пишите дека по свадба тапани ама уште пред првенството дебатиравме баш со @Ернесто ЧЕ Гевара мислам дека беше, дека Шпанците без многу галама имаат тим за многу висок дострел.
Веќе после групите се беше јасно
Фуенте го искритикувавме за некои избор на играчи ама очигледно знаел што прави.
Собра играчи а не имиња и со децата ги измети сите фаворити буквално.
Не баш.Родри освои репрезентативна титула? Лаутаро исто освои, зашто ЕП повеќе да се преднува од Копа Америка?
Родри беше избран за играч на турнирот на ЕП? Добро, и Лаутаро беше избран за играч на турнирот на Копа Америка.
Родри освои ПЛ, исто и Лаутаро освои Сериа А. Зашто Премиер Лига да се вреднува повеќе од освоена Сериа А?
Што е до мене сите што имаат/имале дупли акаунти би ги оставил да пишуваат од еден профил, само да не прават проблеми. Веќе и имаме такви случаи на пример во фан клуб Милан каде Саше ги малтретира комшивките со десеттиот акаунт ама суптилно гази по линија па го оставам до следно.И јас сум за ова пошто очигледно се нема трајно решение. Мене во случајов предноста ми е на негова страна, не на Ио
Секој ден истиот муабет за секој нов јузер костич ли е флеш ли е...
И таман ќе се договорат кој е кој, бан и ајде од почеток.
Он целта ќе си ја исполни, ќе пише на форумов без разлика од каков јузернејм.
Ваков тип на бан ми има само контра ефект врз квалитетот на темата.
Кога ќе ми текни стварно дека филозофиравме оти не биле земени Пау Торес и факинг Педро Поро, небитни ко снег во Март, небаре станува збор за играчишта од рангот на МесиТокму така
Мене уште пред првенството ми беа фаворит број еден Шпанците (после нив Французите и Германците, овие последните заради домашниот терен, инаку според играчите не се ни во топ 5).
Само тогаш се нафрлија многу експерти, обично тие што од шпанско гледаат само Ел Класико, Ел Дерби Мадрилењо и Барса-Атлетико, или 3-4 натпревари во сезоната.
Главната замерка пред почетокот на првенството беше зошто не биле повикани Пау Торес и Педро Поро. Кога пишав дека со овој состав што го повика де Ла Фуенте, шпанците се во топ 3 фаворити, имаше некои кои прашуваа дали мислам на топ 3 во група.
Најмногу играчи во овој состав доаѓаат од Реал Сосиедад (дури 5). Од Барселона има 4 (2 резервисти), Билбао 3, Реал Мадрид исто 3 (2 резервисти) ако ги сметаме и сега веќе поранешните Хоселу и Начо.
И затоа беа потценети Шпанците. Чим стартната 11ка не им е само од Барселона, Реал или премиерлигаши, сигурно се слаби другите играчи. Огромен дел прв пат слушнаа за Ле Норман, Зубименди, Мерино, Вивиан..
Автоматски споено мислење:
Не баш.
Прегледај го приврзокот 423922
Па ако е Еди Хауи од Њукасл ја мислам дека ќе завршат супер работа, игра модерен фудбал и не е заостанат како овој црепов.Ќе го навинат сега со друг менаџер