UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Нека му се поклонат сите на Олмо и кралот нека му дај некоја титула.

Ќе пишите дека по свадба тапани ама уште пред првенството дебатиравме баш со @Ернесто ЧЕ Гевара мислам дека беше, дека Шпанците без многу галама имаат тим за многу висок дострел.
Веќе после групите се беше јасно

Фуенте го искритикувавме за некои избор на играчи ама очигледно знаел што прави.
Собра играчи а не имиња и со децата ги измети сите фаворити буквално.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зашто за нигде, имаат исти бројки ко ѕвездите со кои што пораснавме. Тргни ги Роналдо и Меси од равенката при правење на споредба и имаш очигледен освојувач на Златна Топка.

23/24 сезона, Лаутаро има 39 г/а.
Само у 2024 година Лаутаро 18, Винициус 27 г/а.

Плус ова:
received_3684009055154080.png
Тука Вини има Ла Лига, ЛШ, и Суперкуп, а од индивидуални само МВП у ЛШ.

Имаме очигледен освојувач на Златна Топка, не викам не.

Вини
Бели
Карва
Меси
Лаутаро

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.436
1721048336482.png
За мене ова се топ11 на првенството.
Карвахал исто може да влезе.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710

Плус ова:
Прегледај го приврзокот 423863

Вини
Бели
Карва
Меси
Лаутаро
Фактот дека не му се ни до колена овие потенцијални освојувачи на златна топка на Меси и Роналдо говори тоа што ја извадија оваа статистика голови/асистенции
Меси и Роналдо имаа толку голови само во Ла Лига колку овие г/а вкупно
По 40/50 гола имаа во лигата, овие греотните не можат до таа бројка да дојдат ни вкупно со се асистенции во сите натпреварувања.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
11.622
Се освен Родри за златна топка би било лакрдија, посебно со конкуренцијава што ја има во моментов. Незаменлив е во Сити, премиерлигашки шампион што во моментов е убедливо најјака лига, класи над ЛаЛига и Серија А, Европски шампион плус играч на турнирот.

Братот последниве години игра вонсериски фудбал, и е стварно најважен дел во тимот, кога доби црвен картон, Сити имаше два порази по ред, со него имаат само еден пораз година и пол, може и повеќе не сум сигурен и тоа елиминацијата од Реал на пенали. До толку е важен играч во тимот.

Неговата игра не е изразена во статистички параметри поради позицијата што ја игра, но човекот се прави на теренот. Вчера буквално се уби за да го блокира Кејн и да спречи чист гол.

Неверојатна константност има посебно што воопшто не одмара, скоро сите натпревари ги играше и лани и годинава.

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2022
Мислења
194
Поени од реакции
787
Какви Белингам и Родри што ви е бе на вас. Меси заслужи 9-та златна топка. Ете го сега Копа Америка освои, а има освоено и светско, и даде 91 гол во 2012.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Каков црни Белингам бе, ако веќе даваат на играч на Реал Карвахал повеќе ја заслужува, иако ми е скроз одбивен играч.
Ама кажав јас Винициус лаганица, на она плачење греота е да не му ја дадат :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100

Плус ова:
Прегледај го приврзокот 423863

Вини
Бели
Карва
Меси
Лаутаро
Оган сезона имаше Лаутаро, играч кој е од енормно значење за Интер. Извади го Лаутаро од моменталниот Интер и ќе се осети очигледна разлика во квалитетот на екипата. Единствена дамка е исфрлувањето од Атлетико, меѓутоа и тоа не го спречи да продолжи да гази сезонава. Копа Америка исто на грб им ја износе на Аргентина.

Според мене не е во топ 5, туку е во топ 3 Лаутаро, заедно со Вини и Белингам. Башка и претходната сезона му беше оган и на високо ниво.

Затоа кажав, не го разбирам паѓањево во несвест за Родри, кој НЕ ВИКАМ ДЕКА Е СЛАБ ИГРАЧ, ДЕКА НЕ Е ВАЖЕН ИГРАЧ ЗА ЕКИПАТА И РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА, туку дека минатата сезона му беше поуспешна од оваа а никој не ни го спомнуваше за било каква индивидуална награда.

Така што чим Родри се става во некаква трка за најдобар играч, комотно може и Лаутаро да се стави, што според мене и повеќе аргументи има да биде во тркава од Родри. Али ова се награди така наречени "како дувне ветрот."

Врз база на моменталниот успех на еден играч, така се ствара мислење кој треба да освои. Коа освои Реал титула ЛШ цел интернет пишуваше како Вини е сигурен освојувач, па пред да почне ЕП почнаа со муабети "ако освои Англија треба на Белингам да му се даде", Шпанија ги елиминираше Германија почнаа за Родри да пишуваат иако претходно никој ништо немаше спомнато. Ќе почне нова сезона, ако некој има добар старт за него ќе почнат да пишуваат дека заслужува и цело време така, како дувне ветрот. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Се освен Родри за златна топка би било лакрдија, посебно со конкуренцијава што ја има во моментов. Незаменлив е во Сити, премиерлигашки шампион што во моментов е убедливо најјака лига, класи над ЛаЛига и Серија А, Европски шампион плус играч на турнирот.

Братот последниве години игра вонсериски фудбал, и е стварно најважен дел во тимот, кога доби црвен картон, Сити имаше два порази по ред, со него имаат само еден пораз година и пол, може и повеќе не сум сигурен и тоа елиминацијата од Реал на пенали. До толку е важен играч во тимот.

Неговата игра не е изразена во статистички параметри поради позицијата што ја игра, но човекот се прави на теренот. Вчера буквално се уби за да го блокира Кејн и да спречи чист гол.

Неверојатна константност има посебно што воопшто не одмара, скоро сите натпревари ги играше и лани и годинава.
Toa што Сити губи кога овој не игра е заради фактот што замена му беше Калвин Филипс :pos: Несомнено е добар играч, нема говор.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.531
Јас на никој не би му ја дал, никој не се издвојува нешто посебно, еве за инат на Роналдо би му ја дал за да пукнат душманите :D

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
@Audiofil брзо, на арена даваат најдобри голови од Еуро 1980
Јас ги имам видено во живо и затоа пожелно е ти да ги видиш бидејки тогаш не си бил ни во процес за зачнување кај мајка ти.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
3 банирања во еден ден.

Ио 173 - Костич 0

:ban:

:bance:

:kafence:
Автоматски споено мислење:

174 со кафето, баниран извесен Cypressss Hillll.

Ајде направи уште некој профил дури сум тука, или врати се покасно да се испцуеш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom