UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.627
Поени од реакции
59.486
Па го провоцира, му вика еден бод освоивте, за кога ќе каже дека освоиле два да му се потсмеваат. Не е дека не знае дека две нерешени имаат. Мучко ѓубре, што би рекол Мамич :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Проблемот е тоа што за него е успех што не го торпедирале Англичаните, и не примиле 5 гола.
Па он после првата утакмица со Англија рече дека бележат напредок пошто у Катар од Бразил 3-0 изгубија, сеа 1.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
https://www.reddit.com/r/croatia/comments/1dpyly9/zašto_ne_možemo_zadržati_posjed/?share_id=7F86BLSV_RKL_jkBTd9me&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf&utm_source=share&utm_term=3

И тоа само на ЕП. Овој циклус плус ги имаат со Велс гол во 95та од првата нивна шанса, во Лига на нации со Холандија во полуфинале примање гол во последните секунди.

2018 со Русија во продолжение примен гол 3 минути до крај со 1/2 во џеб. Со Данска пред тоа промашен празен гол и пенал во 120та.
Пред тоа во квалификации, СП во џеб гол против Финска во 90 и некоја минута примен. 2 кола пред тоа и против Исланд 0-1 пораз 90 и некоја минута.

За пред тоа не можам на се да се сетам на се, но знам дека и со Шпанија ЕП 2012 околу 90та примија гол.

Нема тим што има повеќе голови во 90+ примено од оваа генерација на Хрватска. Ако е утеха некоја им се враќа на СП со камата.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.557
Зашто Турците не идат со аутобус - е една од најглупите замерки што сум ги чул.

Со Дурмо нека се клацкаат, ебате беља. Дека немаат друга работа.
Морони. Затоа алкаеда и кунтакинте тамо им праат пичвајз.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.028
Поени од реакции
6.946
Овој Спалети пак почиња со пола напаѓач, ќе примат гол од орливе и после у 70та минута ќе им текне да играат фудбал.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.725
Прогнозата денес ми е Италија-Швајцарија продолженија и можни пенали, се надевам на пролаз на Италија ама она идиотон Спалети ме плаши.

Германија-Данска пролаз Данска, мислам дека ќе ја искористат висината и цврстината и од прекин ќе ги прегорат Немците. Ако почне Нагелсман со Хаверц мислам дека ќе си пресуди со оглед на тоа дека нема да мрдне меѓу Вестергард и Кристенсен.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.586
Поени од реакции
2.466
Прогнозата денес ми е Италија-Швајцарија продолженија и можни пенали, се надевам на пролаз на Италија ама она идиотон Спалети ме плаши.

Германија-Данска пролаз Данска, мислам дека ќе ја искористат висината и цврстината и од прекин ќе ги прегорат Немците. Ако почне Нагелсман со Хаверц мислам дека ќе си пресуди со оглед на тоа дека нема да мрдне меѓу Вестергард и Кристенсен.
Има да предава лекции по фудбал Крос вечер.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.296
Поени од реакции
4.225
Германија лаганица вечер, Мусиала и Вирц ќе нагазнат.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.244
Поени од реакции
28.054
Мала статистика после групната фаза :
Screenshot_20240629_143457_Instagram.jpg Screenshot_20240629_143524_Instagram.jpg

Член од
29 јуни 2024
Мислења
101
Поени од реакции
127
Golmanot na Gruzija,Marmadasvili e fenomen kako pocna od nisto da stigne do rajot na fudbalot .
Ova e na ramki da zemat makedonski golman direkno od makedonska liga nasa vo nekoj top klub od 5 najdobri ligi vo svetot i da eksplodira so super nastapi . Ova evropsko e zlatna doba za nego i za Gruzija.
Gruzija ja smetam za vistinska paralela na Makedonija po kvalitet i slicna sudbija koja odevme . Samo oni otidoa cekor ponapred . Drago mi e sto sporadicna ekipa uspeva da se probie vo kremot na fudbalot .

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.108
Поени од реакции
13.435
Имаат проблем Германците и веќе се виде тоа до Швајцарија. Малце фатија залет после Шкотска ама па овие толку утепани беа, незнаеш кој полош тие или Србите.

Тесно ќе биде вечер со Данска, никаква лаганица. Назад ќе фали Тах, и Рудигер е под знак прашалник. Навалната линија исто така не функционира како што треба.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.836
Поени од реакции
67.254
Данциве многу лошо се бранеа со Србиве. Тука давам предност на Германија.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.053
Поени од реакции
8.792
Што научивме тука?

1. Пењата за бричење и бикчињата се поскапени до плафон.

2. Платата во Борусија Дортмунд е на минималец, па Фулкруг не може да си дозволи да иде на забар?

Сиромаштија!

Kajgana Shop

На врв Bottom