Da te zemi matnata tebeNi huak tuah ne ja vadi bijons, so nisto ne zasluzuva da bide tuka, aj mrsh, i zemi ja cholisimo so tebe.
Уф на кој ме потсеќа тоа, едни исто орли што многу сакаатСрбите целото постоење им е ова - Ние сме најдобри, сите се против нас, сакаат да не уништат.
Neam takov vpecatok od komentarite po socijalnive mrezi i toa sto Sport Klub go vadese konstantno, mislam deka edno 90% od lugeto tamu znaea deka odnapred se osudeni na propast so Piksi, a i iskreno mi deluvaa deka edno bar 50% od narodot tamu sakaa da gubat ko magarinja, epten ima razdor tamu megu zvezda i partizan na nadrealno nivo veke se mrazat. I Piksi ja spuka so Zvezda edno vreme, od druga strana federacijata skoro nikoj mislam deka ne ja saka a ovoj im e marionetka, taka da konkretno za prvenstvovo nikakvo iznenaduvanje ne im e fijaskovo na poveketo tamu.Србите целото постоење им е ова - Ние сме најдобри, сите се против нас, сакаат да не уништат.
Јас не зборувам само од фудбалски аспект, иако сега преку него е покажано величието на србинот. Историски погледнато, според нив, они секогаш се угнетувани и малтретирани, а сепак се' виша раса. Нешто као албанците.Neam takov vpecatok od komentarite po socijalnive mrezi i toa sto Sport Klub go vadese konstantno, mislam deka edno 90% od lugeto tamu znaea deka odnapred se osudeni na propast so Piksi, a i iskreno mi deluvaa deka edno bar 50% od narodot tamu sakaa da gubat ko magarinja, epten ima razdor tamu megu zvezda i partizan na nadrealno nivo veke se mrazat. I Piksi ja spuka so Zvezda edno vreme, od druga strana federacijata skoro nikoj mislam deka ne ja saka a ovoj im e marionetka, taka da konkretno za prvenstvovo nikakvo iznenaduvanje ne im e fijaskovo na poveketo tamu.
A sto se odnesuva do igracite, ne veruvam deka mnogu od niv isto, go sakaat Piksi za selektor, ima edno video sto momentalno kruzi kakva reakcija imale koga go videle sostavot so Danska, a tuka bea nekolku klucni igraci, odnosno iminja, sto ne startuvaa, ko Vlahovic. Isto i Tadic so izjavata posle Anglija.
All in all, gi imaa ispolneto site preduslovi za los rezultat, i dostavija, sreka za niv golema bese sto imaa mnogu lesna grupa u kvalifikacii vo koja isto se macea,toa mislam komentiravme i na forumov togas, kako nie ja nemavme taa nivna sreka.
Niv im treba nesto slicno ko i nas, totalen fudbalski reset, ama bar za razlika od nas, imaat barem edna ekipa tamu so pogolem budzet i ako nisto drugo imaat LS fudbal, sto im nosi dopolnitelni prihodi, narocito sega so noviot format od novata godina, nie do LS fudbal istoriski nikad ne sme stasale, i bogznae dali nekad i ke stasame.
Tezok kansor e balkanov, Hrvatska samo se izdvojuvase na nacionalno nivo, a realno i kaj niv fudbalot ne cuta so godini, mnogu skandali i ostali sranja tipicni samo za ovie prostori. Za Bosna i Crna Gora da ne praam muabet, malce bolji se od nas.
Не е баш марионета, напротив. Он на позиција селектор дојде благодарение на Вучиќ. Пред да стане селектор, го имаше по секој можен медиум, плус отвараше таму фабрики некој заедно со психото. А откако стана селектор зеде огромен замав и внатре у федерација. Се понашаше ко кабадахија. Ја спука и со потпретседателот на ФСС, тоа е општо познато.Neam takov vpecatok od komentarite po socijalnive mrezi i toa sto Sport Klub go vadese konstantno, mislam deka edno 90% od lugeto tamu znaea deka odnapred se osudeni na propast so Piksi, a i iskreno mi deluvaa deka edno bar 50% od narodot tamu sakaa da gubat ko magarinja, epten ima razdor tamu megu zvezda i partizan na nadrealno nivo veke se mrazat. I Piksi ja spuka so Zvezda edno vreme, od druga strana federacijata skoro nikoj mislam deka ne ja saka a ovoj im e marionetka, taka da konkretno za prvenstvovo nikakvo iznenaduvanje ne im e fijaskovo na poveketo tamu.
A sto se odnesuva do igracite, ne veruvam deka mnogu od niv isto, go sakaat Piksi za selektor, ima edno video sto momentalno kruzi kakva reakcija imale koga go videle sostavot so Danska, a tuka bea nekolku klucni igraci, odnosno iminja, sto ne startuvaa, ko Vlahovic. Isto i Tadic so izjavata posle Anglija.
All in all, gi imaa ispolneto site preduslovi za los rezultat, i dostavija, sreka za niv golema bese sto imaa mnogu lesna grupa u kvalifikacii vo koja isto se macea,toa mislam komentiravme i na forumov togas, kako nie ja nemavme taa nivna sreka.
Niv im treba nesto slicno ko i nas, totalen fudbalski reset, ama bar za razlika od nas, imaat barem edna ekipa tamu so pogolem budzet i ako nisto drugo imaat LS fudbal, sto im nosi dopolnitelni prihodi, narocito sega so noviot format od novata godina, nie do LS fudbal istoriski nikad ne sme stasale, i bogznae dali nekad i ke stasame.
Tezok kansor e balkanov, Hrvatska samo se izdvojuvase na nacionalno nivo, a realno i kaj niv fudbalot ne cuta so godini, mnogu skandali i ostali sranja tipicni samo za ovie prostori. Za Bosna i Crna Gora da ne praam muabet, malce bolji se od nas.
Јас чув дека играчите на Србија составот го дознале од УЕФА страната, не им кажувал Пикси пред тоа со кои 11 ќе искочи. Не знам дали е точно, еден новинар на една од српскиве ТВ кажа, т.е. гостин во емисија, ваљда не е до толку ментол да треска зелени јавно, а и искрено не ме чуди да е вистина. Се виде уште во Катар дека има кансор во екипата, не е тоа тоа некако. Прво си ги испоебаа жените меѓу себе, па срањата на Пикси со потпретседателот на ФСС, па егата на преценетите ѕвезди како Влаховиќ, Тадиќ и слични идиоти и гарант има уште многу срања кои не ги знаеме така да не ме чуди уопште што допреа дно.A sto se odnesuva do igracite, ne veruvam deka mnogu od niv isto, go sakaat Piksi za selektor, ima edno video sto momentalno kruzi kakva reakcija imale koga go videle sostavot so Danska, a tuka bea nekolku klucni igraci, odnosno iminja, sto ne startuvaa, ko Vlahovic. Isto i Tadic so izjavata posle Anglija.