UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај се кладиме а?
Аааа не, вечерва си ја ладам и тоа со дресот на мене облечен :pipi: кој сака нека победи, глава нека искршат.
Сакам Швабите да победат и да вкрстат со нас, ќе имам прилика да ги гледам на Алијанц ако не за друго

Аааа не, вечерва си ја ладам и тоа со дресот на мене облечен :pipi: кој сака нека победи, глава нека искршат.
Сакам Швабите да победат и да вкрстат со нас, ќе имам прилика да ги гледам на Алијанц ако не за друго
Зш сигурица ти е Селтик.
Многу јак италијанскиов фудбал. Прво Милан го испуши на Сан Сиро од Феенорд, после Аталанта го прима до гркљан од Клуб Бриж. Уште скапаниците Интер и Јувентус да испаднат наредно коло и добра е сезонава. Ви ебам тоа клошарскиот фудбал.
Фудбал со одење. Милан последните 10 минути тактика ака подај му на Леао овај нека ја рога.

Гасперини ги млател на полувреме , нема друго објаснување

Сега појасно е @Saka Zulu
Не дека ќе испадни Баерн сигурно ама секогаш кога сте правеле калкулации за сеуште незавршен меч ми сте интересни.
Еден куп пати се има десено шамар реалности :)

Гасперини ги млател на полувреме , нема друго објаснување
Требал пред утакмица.
Автоматски споено мислење:

Сега појасно е @Saka Zulu
Не дека ќе испадни Баерн сигурно ама секогаш кога сте правеле калкулации за сеуште незавршен меч ми сте интересни.
Еден куп пати се има десено шамар реалности :)
Па зш не се кладеше, ти реков сигурица е

Ламин Камара од Монако делува како сериозен играч.

Ќути БлуКо да не го читаат форумов
Оној Аклиуче или како и да се вика го фалат многу во последно.
Исто и овој малиот што даде гол сега. Викаат дека е огромен талент.
Вака така спрема Монако нова генерација од која ќе се опарат

Аталанта имаат преку 13 корнери и 10 од нив ги изведоа Квадрадо и Запакоста. Доволен јасен податок зошто губат вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom