Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.681
- Поени од реакции
- 816
Со кој може да вкрстиме сега!? Сити?
Слабо пратам...
Форца Михихихилан
Слабо пратам...
Форца Михихихилан
Добро е воину на коњ. Оди прошетај малку надвор да те фати воздух ќе колабираш од нервоза.Шо кур бе против срвија е ова, да не ти ја гибна србоманската жичка, или владимир прелиќ ти е предок можи, или јован бабунски.
Се да ебам по списпк.
И тебе семката вонзежјанска да ти ја ебам да си пишам пред да ме банираат административцитеУтре ќе чекаме да видиме и другиот тим што го тепаше топ 3 клубот во Свет што ќе направи во Холандија, дали и другиот Коншеишау ќе гледа ЛШ од дома...
ХехехехехехехехехСо куро мој ќе се вкрстите сефа, ебам пичкаta во газо, дај бан и тебе да ти ебам семката да не ги читам овие твојте @Io Sono Interista
Milan jakata ekipa. Ne se kurci demek i Atletiko se jaki ako se u top8.А како велеа некои, ами посекако јаките екипи сите ќе одат 1/8 финале ... Џабе новиот формат![]()
А како велеа некои, ами посекако јаките екипи сите ќе одат 1/8 финале ... Џабе новиот формат![]()
"У курац" е србизамАј не у курац, воин на коњ го осквернавивте и него, Александар Македонски е тој го продадовте на грциѕе африканци дпјдени и табли дури наместивте дека е ниврн
Па јас то не го изјавив други членови пишеа.Milan jakata ekipa. Ne se kurci demek i Atletiko se jaki ako se u top8.