UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ви ги зимските засилувања на Сити, некој ги бараше во прв тим после првиот натпревар против Реал минатата недела :D

Без Де Брујн, без Халанд, без одбрана нема шо да бараат Сити тука. Ги решетаат од кај ќе стигнат.

Не се ни радувам на ова , дајте ги Атлетико да се тепаат со нив ко што доликува. На овие им помина ерата.

Оваа па оваа , секоја утакмица си ги пцуе нејзините за мене се фати сега.

Оваа па оваа , секоја утакмица си ги пцуе нејзините за мене се фати сега.
Да речиш за Мбапе дека е преплатен треба да немаш појма од фудбал. Буквално заради него сте први во Шпанија и ќе играте 1/8 финале ЛШ

Nov format na CHL stara navika na Real M , sekoja cest za zelbata kaj igracite , ova e tim , tesko za drugite ekipi.

Овие па Псв сакаат осминафинале со Де Јонг дедо ми да играат
Автоматски споено мислење:

Nov format na CHL stara navika na Real M , sekoja cest za zelbata kaj igracite , ova e tim , tesko za drugite ekipi.
Дури не му дојди Барселона, тогаш се враќаме на стари муабети дека Анчелоти е излапен, Мбапе е преплатен и играчите не ги бива :)

Да речиш за Мбапе дека е преплатен треба да немаш појма од фудбал. Буквално заради него сте први во Шпанија и ќе играте 1/8 финале ЛШ

Важи , сигурно дека ти све што кажуваш го мислиш тука. Утна зицер тогаш и го отерав у курац , не е прв пат на форумов да се вреѓаат играчи , кој сака нека биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom