UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.831
Збесна, допре дно (буквално), па уште толку збесна :D

ahahahahah pa ovoj crven karton izglea dobil zaso sam na sebe majkata si ja eba vo poveke navrati, poise sebe se povreduvase otkolku protivnikot.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Шмајхел заслужи да брани вечерва пенали,како беше наапан.
Баерн со оваа тактика јуриш напред со кој и да се паднат ќе испаднат. Селтик во одбрана беа топ ама во напад ништо конкретно не пробаа да направат, друга поорганизирана екипа ќе ги искини на контри, не знам Компани шо мисли

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.711
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.732
Поени од реакции
4.671
Ocekuvam Juve inter vo 1/8
Автоматски споено мислење:

Шмајхел заслужи да брани вечерва пенали,како беше наапан.
Баерн со оваа тактика јуриш напред со кој и да се паднат ќе испаднат. Селтик во одбрана беа топ ама во напад ништо конкретно не пробаа да направат, друга поорганизирана екипа ќе ги искини на контри, не знам Компани шо мисли
Ke ispadnat zimi taseta na muž ti.. Bolje run and gun da gleam otkolku mrtvite atletiko so 22 igraci pred gol.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Ocekuvam Juve inter vo 1/8
Автоматски споено мислење:

Ke ispadnat zimi taseta na muž ti.. Bolje run and gun da gleam otkolku mrtvite atletiko so 22 igraci pred gol.
Само во муж ми ти е умот, ела нека те опаши еднаш и да не те читаме тука повеќе.
За мртвила збора еј, Јувентус оваа сезона најмртвите натпревари ги изигра во ЛШ, затоа ќе играте плејоф со треторазредни и прашање дали ќе поминете понатаму.
Јувентус и ран енд ган хахахха
Еве спореди го мртвиот Атлетико со твојот Јувентус шо одвај плејоф фати
Screenshot_2025-02-19-13-46-46-013-edit_eu.livesport.FlashScore_com.jpg

Screenshot_2025-02-19-13-47-05-852-edit_eu.livesport.FlashScore_com.jpg

Член од
4 ноември 2013
Мислења
974
Поени од реакции
1.498
Само во муж ми ти е умот, ела нека те опаши еднаш и да не те читаме тука повеќе.
За мртвила збора еј, Јувентус оваа сезона најмртвите натпревари ги изигра во ЛШ, затоа ќе играте плејоф со треторазредни и прашање дали ќе поминете понатаму.
Јувентус и ран енд ган хахахха
Еве спореди го мртвиот Атлетико со твојот Јувентус шо одвај плејоф фати
Прегледај го приврзокот 443900

Прегледај го приврзокот 443899
Ти ли најде да збориш , Бенфика и Лил ве опашија

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Ти ли најде да збориш , Бенфика и Лил ве опашија
Лил не опаши со срамен непостоечки пенал, за Бенфика пеки.
Битно се пласиравме понатаму директно и сите натпревари беа со голови а не мртвила како шо вика сладоледот.
Победа на гостување со ПСЖ со пресврт, победа против Леверкузен со играч помалку до 76 минута и таа со пресврт, другите беа петарди против треторазредни екипи, не беа нули со екипи од Белгија.
Најмртвите натпревари тие ги изиграа во ЛШ, без конкуренција.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.268
Поени од реакции
19.721
Ајде да го видиме тој Мармуш толку шо го зборате, на местото на Халанд игра вечерва, се повреди овој.

Kajgana Shop

На врв Bottom