ahahahahah pa ovoj crven karton izglea dobil zaso sam na sebe majkata si ja eba vo poveke navrati, poise sebe se povreduvase otkolku protivnikot.Збесна, допре дно (буквално), па уште толку збесна
Сторено.Со куро мој ќе се вкрстите сефа, ебам пичкаta во газо, дај бан и тебе да ти ебам семката да не ги читам овие твојте @Io Sono Interista
Ke ispadnat zimi taseta na muž ti.. Bolje run and gun da gleam otkolku mrtvite atletiko so 22 igraci pred gol.Шмајхел заслужи да брани вечерва пенали,како беше наапан.
Баерн со оваа тактика јуриш напред со кој и да се паднат ќе испаднат. Селтик во одбрана беа топ ама во напад ништо конкретно не пробаа да направат, друга поорганизирана екипа ќе ги искини на контри, не знам Компани шо мисли
Само во муж ми ти е умот, ела нека те опаши еднаш и да не те читаме тука повеќе.Ocekuvam Juve inter vo 1/8
Автоматски споено мислење:
Ke ispadnat zimi taseta na muž ti.. Bolje run and gun da gleam otkolku mrtvite atletiko so 22 igraci pred gol.
Ти ли најде да збориш , Бенфика и Лил ве опашијаСамо во муж ми ти е умот, ела нека те опаши еднаш и да не те читаме тука повеќе.
За мртвила збора еј, Јувентус оваа сезона најмртвите натпревари ги изигра во ЛШ, затоа ќе играте плејоф со треторазредни и прашање дали ќе поминете понатаму.
Јувентус и ран енд ган хахахха
Еве спореди го мртвиот Атлетико со твојот Јувентус шо одвај плејоф фати
Прегледај го приврзокот 443900
Прегледај го приврзокот 443899
Лил не опаши со срамен непостоечки пенал, за Бенфика пеки.Ти ли најде да збориш , Бенфика и Лил ве опашија
Многу ме интересира што значи ова "пеки" во реченицава..Лил не опаши со срамен непостоечки пенал, за Бенфика пеки.
Пеки, добро, во редМногу ме интересира што значи ова "пеки" во реченицава..![]()
Боље да не го видиме , пошо е голгетериште.Ајде да го видиме тој Мармуш толку шо го зборате, на местото на Халанд игра вечерва, се повреди овој.