- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.693
- Поени од реакции
- 2.087
Ај се кладиме а?З'ш резултатот е отворен, екипа шо изгуби 3:0 од Феенорд со 80 % посед се можи да се очекува.
Ај се кладиме а?З'ш резултатот е отворен, екипа шо изгуби 3:0 од Феенорд со 80 % посед се можи да се очекува.
Аааа не, вечерва си ја ладам и тоа со дресот на мене облеченАј се кладиме а?
Зш сигурица ти е Селтик.Аааа не, вечерва си ја ладам и тоа со дресот на мене облеченкој сака нека победи, глава нека искршат.
Сакам Швабите да победат и да вкрстат со нас, ќе имам прилика да ги гледам на Алијанц ако не за друго
Фудбал со одење. Милан последните 10 минути тактика ака подај му на Леао овај нека ја рога.Многу јак италијанскиов фудбал. Прво Милан го испуши на Сан Сиро од Феенорд, после Аталанта го прима до гркљан од Клуб Бриж. Уште скапаниците Интер и Јувентус да испаднат наредно коло и добра е сезонава. Ви ебам тоа клошарскиот фудбал.
До Северна Кореа одлета
Требал пред утакмица.Гасперини ги млател на полувреме , нема друго објаснување
Па зш не се кладеше, ти реков сигурица еСега појасно е @Saka Zulu
Не дека ќе испадни Баерн сигурно ама секогаш кога сте правеле калкулации за сеуште незавршен меч ми сте интересни.
Еден куп пати се има десено шамар реалности![]()
dajte im 7 mesta vo LS naredna sezonaЈаката Серије А![]()
Ќути БлуКо да не го читаат форумовЛамин Камара од Монако делува како сериозен играч.
Оној Аклиуче или како и да се вика го фалат многу во последно.Ќути БлуКо да не го читаат форумов