Ќе им одговара и победа на Копенхаген ако имаат подобра гол разлика од нив (зависно од колку би ги тепал Баерн).Kakva kriminalna partija na Onana auauauauau, strasno loso izigrana utakmica. I Ikardi bese mnogu los denes ama pa od druga strana negoviot tim dade 3 gola, a bod a pobeda gore dole isto bese za Galata, ne i za United, sea niv jedino nesto sto bi gi odnelo u sledna faza e prvo Baern sea da im dostavi sto e mnogu verojatno, pa sledna da tepaat doma so niv a Galata i Kopenhagen da izigraat X vo Danska.
Значи ти си тој на резултати.ком што пишува коментари утакмице уживоАу Гарначо. Браво дете. Вака се шутира ебати тоа техничарите. Свирни му ја.
Автоматски споено мислење:
Аууу Фернандез брату. Е ова е пуцање маме му ебем. Го обеси.
Какво голчиште.
Оти ова од Икарди не го пуштија на тв екраните?
Црнец голман.
@Stefan-kobe
Леле ако го попушат еј. Одма тука во вирот на терен нека се удават.
Слабиот според Стек Коштиња.Никој нема да пише за Жоао Марио ?
Белингам делува како несопирлив на теренот.
Зависи против кој играБелингам делува како несопирлив на теренот.
Na kraj slucajno ispadnav u pravo, inace greska bev, ama pa i iskosev klasika haha zaso Baern ne dostavija. Sea scenarioto za koe govorev e samo vo igra za vas, iks u Danska i pobeda na United.Ќе им одговара и победа на Копенхаген ако имаат подобра гол разлика од нив (зависно од колку би ги тепал Баерн).
Ама после испуштање на 2 гола водство втор пат по ред едино што заслужуваат е шамарање од Баерн и да си седат дома на пролет.
Кој измислен пенал, па имаше игра со рака, дури играчот на Копенхаген беше помирен со тоа дека е пенал, е сега како одлучија дека не е пенал не ми е јасно. По пет минути пак играч на Копенхаген си ја смири со рака на 20 метри, пак ништо не свирна. Катастрофа.Уефа опнале жена да свири на Баерн - Копенхаген. Сиротата со 2 пластични очи ни корнер гледа ни фаул ни бутур уште сакаше измеслен пенал да свирне, добро од ВАР што интервенираа.