- Член од
- 26 февруари 2016
- Мислења
- 5.419
- Поени од реакции
- 13.591
За првото ќе видиме набрзо. За другите две...- Toа дека ќе ви дадеме 10 гола во двете утакмици уште стои.
- Лани не сум тврдел дека Баерн сигурно ќе ја одбрани титулата. Немам такво напишано, немој да лажеш.
- Никогаш не сум рекол дека овој Баерн е најдобриот тим на сите времиња.
Лани сум го напишал ова:
Реплика на курчење дека Баерн сигурно освојувал. Како што гледаш, сум ги навел најдобрите три екипи во последните 20 години, што е до некаде општ консензус меѓу фудбалските фанови. На ова ти си ми реплицирал со оваа епохална будалаштина:Тоа е целиот муабет. Никој не оспорува дека Баерн е најдобра екипа моментално. Ливерпул е најблизу до нив па после сите останати. Ама тоа никако не значи дека Баерн сигурно пак освојува. Секако дека има големи шанси, ама дека сто посто така ќе биде и другите џабе се надеваат мало морген.
Сите гледаме ЛШ со години и знаеме дека многу фактори се тука во игра и дека секогаш има изненадувања. За разлика од домашните првенства тука не секогаш освојува најдобрата екипа. Барса на Пеп, Јунајтед на Ферги во најдобри денови, па и Милан на Анчелоти беа подобри екипи од овој Баерн па не успеаа да освојат бек ту бек титули.
Со вакви изјави со години изигруваш кловн на форумов и си мета на цел подфорум фудбал.Овој Баерн ќе ги рашљакаше со 3-0, 1-3 сите екипи што си ги навел.
Автоматски споено мислење:
Фала ти што ја постираше изјавата на Ноер, да не ја барам јас... И, што бидна, како си помина "газдата" таа вечер?Како се однесуваа Милер и Ноер во 2015, зошто глумиш лудило и лажеш?
За изјава на Милер, мислев на оваа: "We've played against Messi a few times. I've never lost a competitive game against him."
Како фудбалот да е бокс па овој не загубил од Меси. Кој е па тој Меси за величина како Милер?
8-2 лани е понижување, но не е никаков revenge. За што е revenge, даваше некој од Барса вакви изјави како Ноер? Имаш еден куп листи на најголеми фудбалски одмазди, секаде ќе ја најдеш изјавата на Ноер и уништувањето од Меси на теренот.
За крај, со секој твој пост го потврдуваш она што го зборувам и не и правиш многу услуга на фан базата на Баерн.
Последно уредено: