STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.665
- Поени од реакции
- 14.539
СТЕЛТ ЗАШО ПРАИШ ДА ГИ МРАЗИМЕ БАЕРН БЕ ГОВЕДО?
СТЕЛТ ЗАШО ПРАИШ ДА ГИ МРАЗИМЕ БАЕРН БЕ ГОВЕДО?
човекот си има свое мислење.. И изрично да рече - “Да, Баерн ќе ја одбрани титулата“, тоа е негово мислење и нема што да го напињате, не може сите исти мислења да имаат..СТЕЛТ ЗАШО ПРАИШ ДА ГИ МРАЗИМЕ БАЕРН БЕ ГОВЕДО?
Не е проблемот што он кажал дека Баерн ќе освои, туку тоа што рипа кога некој ќе каже дека може било која екипа да освои.човекот си има свое мислење.. И изрично да рече - “Да, Баерн ќе ја одбрани титулата“, тоа е негово мислење и нема што да го напињате, не може сите исти мислења да имаат..
Не си ти тој што треба да кажува за мислења. Стелт не кажува мислење него со тенк влага и понижува. Башка убаво му рече Марио, ајде дај валидни причини зашо мислиш дека нема да освојат титула ПСЖ, Јуве, Барса, Реал и Сити, а он не сака да објасни. Еве зашо да не можат да освојат, особено Сити и ПСЖ? Зашо Стелт рекол така? Жими кур. И ај преку стапот со тоа дека некој член давал мислење, вовововоововов еве сеа ќе кажам дека магарето има крила и може да лета, па кога ќе ме заебаваат сите ти дојди брани ме и кажи дека само сум давал мислење, бива? БРК АЈ БЕ НЕ МЕ ЗАМАРАЈ ВИДИ ШТО ПИШУВАМ У 23:11,АЈ ГУБИ СЕ.човекот си има свое мислење.. И изрично да рече - “Да, Баерн ќе ја одбрани титулата“, тоа е негово мислење и нема што да го напињате, не може сите исти мислења да имаат..
@Scirea ќе те брани на оваа тема бе, што те боли кур.сеа ќе кажам дека магарето има крила и може да лета, па кога ќе ме заебаваат сите ти дојди брани ме
Со Игорче се јадат достаТреба малку разбирање да имате за Стелт. Секој од вас, во зависнос од тимот за кој шо навива, на неделна база има шанса да се курчи во генералната тема за таа лига, нормално ако тој тим победил. Е Стелт ја нема та привилегија, пошто во Бундес лига темата живо пиле не пеј, ќе треба сам со себе да се расправа.
Овде се негојте пет минути, ќе ги молзи до наредно коло во ЛШ, и колото после тоа, се дури не испадни Баерн, а ќе испадни пошто само Реал има бек ту бек и то нема да се повтори во блиска иднина. Дотогаш стрпете се.
Незнајко, и Баерн има три титули по ред, информирај се малку, не си во тема за крикет.Треба малку разбирање да имате за Стелт. Секој од вас, во зависнос од тимот за кој шо навива, на неделна база има шанса да се курчи во генералната тема за таа лига, нормално ако тој тим победил. Е Стелт ја нема та привилегија, пошто во Бундес лига темата живо пиле не пеј, ќе треба сам со себе да се расправа.
Овде се негојте пет минути, ќе ги молзи до наредно коло во ЛШ, и колото после тоа, се дури не испадни Баерн, а ќе испадни пошто само Реал има бек ту бек и то нема да се повтори во блиска иднина. Дотогаш стрпете се.
Понижував, понижувам и ќе понижувам други екипи. Ако ти смета - твој проблем.Не си ти тој што треба да кажува за мислења. Стелт не кажува мислење него со тенк влага и понижува. Башка убаво му рече Марио, ајде дај валидни причини зашо мислиш дека нема да освојат титула ПСЖ, Јуве, Барса, Реал и Сити, а он не сака да објасни. Еве зашо да не можат да освојат, особено Сити и ПСЖ? Зашо Стелт рекол така? Жими кур. И ај преку стапот со тоа дека некој член давал мислење, вовововоововов еве сеа ќе кажам дека магарето има крила и може да лета, па кога ќе ме заебаваат сите ти дојди брани ме и кажи дека само сум давал мислење, бива? БРК АЈ БЕ НЕ МЕ ЗАМАРАЈ ВИДИ ШТО ПИШУВАМ У 23:11,АЈ ГУБИ СЕ.
Тоа дека никој нема да ги памти може за во Гевгелија да важи (или од Богданци, не знам од кое градче си).Не е проблемот што он кажал дека Баерн ќе освои, туку тоа што рипа кога некој ќе каже дека може било која екипа да освои.
Никакво Ферари не е Баерн со Гнабри, Боатенг, Суле, Павар, Горецка, Коман и слични на нив. За 10 години никој нема да ги памти овие дека играле фудбал, тој ги направи непобедливи буквално.
Па не можеле пошто Баерн освојувал 3 со ред. Дај информирајте се малце.Сите гледаме ЛШ со години и знаеме дека многу фактори се тука во игра и дека секогаш има изненадувања. За разлика од домашните првенства тука не секогаш освојува најдобрата екипа. Барса на Пеп, Јунајтед на Ферги во најдобри денови, па и Милан на Анчелоти беа подобри екипи од овој Баерн па не успеаа да освојат бек ту бек титули.
Истото важи и ако Јунајтед со оваа екипа ја помине групата.Ако Јувентус со оваа екипа освои ЛШ можат комотно да го забранат натпреварувањето.
А шо му фали на Напредок? На фантази добро ми тераБаерн како што фати форма со Флик може и брзо да ја изгуби. Годинава апсолутно не се непобедливи плус тенок состав имаат а грмада партии. Повреди, Корона, ротација, ќе биде интересно. Кога читам дека Флик бил подобар од Пеп, Хицфелд или Хајнкес искрено не можам да верувам. Овие се докажани тренери со огромни успеси. Допрва треба да видиме дали Флик е one hit wonder. Негова заслуга е што успеа од тимот да вади максимумот и повеќе од тоа. Како резултат освои све иако мислам дека коронава повеќе им помогна него одмогна. Иначе Флик презеде тим како Баерн со силен состав а не ФК Напредок така да полека со суперлативите. Ова му е прва сериозна екипа како тренер а има 55 години. Јак тактичар бил - во времето со Дол заедно биле најдобри во генерација во фудбал школото ама не би рекол дека е убер тактичар. Во времето од Хофенхајм го избркаа оти неколку години по ред не успеа да влезе во втора лига.
хахахаха не се нервирај, те чекам сабајле на чорба у ДукатНе си ти тој што треба да кажува за мислења. Стелт не кажува мислење него со тенк влага и понижува. Башка убаво му рече Марио, ајде дај валидни причини зашо мислиш дека нема да освојат титула ПСЖ, Јуве, Барса, Реал и Сити, а он не сака да објасни. Еве зашо да не можат да освојат, особено Сити и ПСЖ? Зашо Стелт рекол така? Жими кур. И ај преку стапот со тоа дека некој член давал мислење, вовововоововов еве сеа ќе кажам дека магарето има крила и може да лета, па кога ќе ме заебаваат сите ти дојди брани ме и кажи дека само сум давал мислење, бива? БРК АЈ БЕ НЕ МЕ ЗАМАРАЈ ВИДИ ШТО ПИШУВАМ У 23:11,АЈ ГУБИ СЕ.