UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Жените се само за во кујна какви судии какви бакрачи... Ма да и оној Оливер исто така крв му ебам неписмена.
Топ. Ќе ја одсуди утакмицата и на полувреме ќе направи сендвичи за сите. Сите ќе бараат да им суди после вечер.

Ја сакам да видам целосно женски судиски тим, цело време, во сите утакмици. Чисто да видам како ќе навигираат мачо ѕвездиве низ mine field-от на бунење за судиски одлуки кај женски судија.
- „ама не, не мислев дека немаш убави очи, кога реков кај ти се очите мори“

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Види му стајлинг на Зидан, горд продавач на петарди-Пиратки на Бит Пазар.
У секој момент спремен да те праша "шц мали...кај за нова..иам петарди"
Сигурно у џеб има сончоглед

Слика од Зидан за тие што не гледаат ( а форумов сега не дава слики)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Варан се спаси иначе требаше црвен да изеде. Тежок рак од утакмица, Шахтјор рекреативци, Реал слаби, плус снег истура, може и 0-0 да остане на крај.
Нормално дека ќе бидат слаби и незаинтересирана...важно со Интер си изиграа и сега нека џогираат до крај на годината...коренот нивни да му ебам..да цркнат дај боже

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Требаше црвен Варан да јади, а и општо судијата е многу толерантен на играчите на Реал, се отепаја од мавање

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јас не сум од тие кои викаат дека фудбалот е машки спорт, затоа давав примери со други спортови.

Околу цитираново, баш тоа ми е поентата. Јас не велам дека жените не знаат да судат, дека не знаат правила, него дали физички ќе може да го издржат темпото на мечевите без да доцнат и да носат лоши одлуки поради лошо позиционирање и слично. Ако ова се покаже дека не е проблем немам апсолутно ништо против да биде женско судијата.

Муабетите за тоа дека женско судија ќе немало авторитет, дека немало дс има контрола над мечот не ги коментирам, излишни се.
Цел ден трипаш со ова физичка спремност па физичка спремност.
Што мислиш ти дека кујзне колку трчаат судиите. Фудбал се игра на простор од 40тина метри, доволно е толку да трча, колку што и сите судии трчаат.
Еве некој ако може да најде хит мап на движењето на главниот судија и колку км трчаат у просек ќе видиш дека е ништо недостижно за жена.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Овој Варан до кога ќе буши низ дното без да го сменат, очаен е ликот.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Колку е пропаднат Варан, може да се размислува за партнерство со Линделоф или Мегваер.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Леле Варан :pos:Па уште крева рамениците демек шо ви е хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom