O
ob1
Гостин
@Stefan-kobe @Джонтра Вохохолта
Контехехехехеххехеех!!
Хахаххахахаххахааххахакими!
Не се ни испотивме!![Кафе :kafence: :kafence:](/styles/default/xenforo/emot/kafe.gif)
Контехехехехеххехеех!!
Хахаххахахаххахааххахакими!
Не се ни испотивме!
![Кафе :kafence: :kafence:](/styles/default/xenforo/emot/kafe.gif)
Овој Жота за Фирмињо е Назарио де Лима.
Заслужија. Кога правиш замена Гаљардини за Барела и браниш 2-2 заслужуваш да го јадеш колку и да си изгирал подобро. Глуперда. А и зошто Пинамонти не доби шанса?Второто полувреме беше доста подобар Интер и мислам дека не заслужи да изгуби.
Зборам за целокупната игра. За Конте нам Јувенташите ние доста познато. Дури и после таа измена имаа пречка и статива. Чуден меч.Заслужија. Кога правиш замена Гаљардини за Барела и браниш 2-2 заслужуваш да го јадеш колку и да си изгирал подобро. Глуперда. А и зошто Пинамонти не доби шанса?
Малку им е.
Tребаа да притиснат после вториот гол, Реал беше во подредена улога можеа да ги тепаат. Ама не, мораше Конте тие замени да ги направи и да го смени пристапот.Зборам за целокупната игра. За Конте нам Јувенташите ние доста познато. Дури и после таа измена имаа пречка и статива. Чуден меч.
Интересна забелешка. Џони БандиниИначе не знам само дали ја забележав ама Родриго ѓупакот ептен личи како Индијец наместо Бразилец....уште да стави наочари и оригинал scammer или некој полупросечен програмер на upwork.
Еве уште една интересна забелешка: Интехехехехеер нема тепано во ЛШ сезонава.Интересна забелешка. Џони Бандини
Не ме заебавај каков оганДечко е ОГАН! Се надевам дека некогаш можеби ќе дојде во Реал.