- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.094
- Поени од реакции
- 19.485
Абе уште влакна ти немаат пораснато ќе дупел тој, оди таму бегај легнувај касно е.Ај да не продолжуваме со оф топикот.
Иначе секако не дупам глупи.
Абе уште влакна ти немаат пораснато ќе дупел тој, оди таму бегај легнувај касно е.Ај да не продолжуваме со оф топикот.
Иначе секако не дупам глупи.
Тој ќе готви јас ќе си ја прчам
Сериозно колку години имаш ? Не продолжвам дискусија дури не ми кажиш, по никот и по пишењето не повеќе од 25
Брат збориме за тим каде што газдата Ањели со поблиската фамилија и цела клупа на Јувентус му довикуваа на Конте и го провоцираа со финти 'Еј ти под кур ми се скри'...Ти кажваш за комплекс а вашиот клуб лани кога Интер изгуби од Севиља трисста пати му честитаа јавно на сите можни профили на Севиља....сите Шпански екипи сосе играчи како Рамос не му се восхитуваа толку на Севиља колку вие..и тоа пази на ОФИЦИЈАЛНИОТ профил...јас разбирам ривалство ама тоа беше мизерии.
Стварно дете е богами ако има 23 години.Сериозно колку години имаш ? Не продолжвам дискусија дури не ми кажиш, по никот и по пишењето не повеќе од 25
Ама не го даде. Изиграа толку колку што им требаше, заврши 1-1. Барса изгуби 5-2 вкупно.Какви лузери се псж, гарантирам дека ако го дадеше Меси пеналот ќе испаднеа. Едноставно усрани беа, ќе стегнеа некој авто, ќе испареа на лице место, трауми имаат од тие 6-1. Зависи кој ќе им се падне сега, ама 90% од екипите имаат појак менталитет од нив, пак ќе се најдат во слична ситуација.
Не ја умртвија утакмицата, па да изиграат колку да се изигра. Граница беше пеналот и утакмицата можеше да зафати на било која страна, тоа не ми изгледа дека е рутинирана утакмица како што вели резултатот. Истото им се случуваше и со Јунајтед, пукаат на психолошки притисок.Ама не го даде. Изиграа толку колку што им требаше, заврши 1-1. Барса изгуби 5-2 вкупно.
Ако го даеше Меси пеналот сигурно немаше да стојат на терен Псж, буквално не играа синоќа и свесно им ја препуштија играта и поседот на Барса, времето течеше за нив.Не ја умртвија утакмицата, па да изиграат колку да се изигра. Граница беше пеналот и утакмицата можеше да зафати на било која страна, тоа не ми изгледа дека е рутинирана утакмица како што вели резултатот. Истото им се случуваше и со Јунајтед, пукаат на психолошки притисок.
Tl:dr какви лузери се Псж, само 5:2 не тепааКакви лузери се псж, гарантирам дека ако го дадеше Меси пеналот ќе испаднеа. Едноставно усрани беа, ќе стегнеа некој авто, ќе испареа на лице место, трауми имаат од тие 6-1. Зависи кој ќе им се падне сега, ама 90% од екипите имаат појак менталитет од нив, пак ќе се најдат во слична ситуација.