Им го гледав page-от, само кога победуваат пишат И главна цел им е провокативни слики кон фановите. Пример, кога изгубиле од Јуве у купот ги нема живи, дури ни конечниот резултат не го напишале, штама. Потоа следува дека Милан го победиле и еден куп слики со провокацииЈас мислам дека Фејсбук поубаво да го преименуваат во АнтиЈувеБук.*
*"италијанците" на форумот знаат зошто.
Да бев фан Јувентус ќе се самоубиев да не трошам воздух.Јас да бев фан на Јувентус уште од далечната 2006 ќе немаше да бидам на темава.
Ваљда со задушување?Да бев фан Јувентус ќе се самоубиев да не трошам воздух.
Им го гледав page-от, само кога победуваат пишат И главна цел им е провокативни слики кон фановите. Пример, кога изгубиле од Јуве у купот ги нема живи, дури ни конечниот резултат не го напишале, штама. Потоа следува дека Милан го победиле и еден куп слики со провокации
Им го гледав page-от, само кога победуваат пишат И главна цел им е провокативни слики кон фановите. Пример, кога изгубиле од Јуве у купот ги нема живи, дури ни конечниот резултат не го напишале, штама. Потоа следува дека Милан го победиле и еден куп слики со провокации
Чоек, саат време на домашен терен игравте ПРОТИВ 10 ИГРАЧИ..Jaс не знам со кое лице интерашиве доаѓаат на темава да пишуваат за елиминирањето на Јуве, кое патем беше елиминиран поради гол во гости, а нивниот тим беше ПОСЛЕДНО МЕСТО ВО ГРУПА со фокинг 1 победа...
Не постои судија кој сака да биде повеќе во центар на внимание од Чакир. Мајк Дин гомна да јаде.
Ти кажваш за комплекс а вашиот клуб лани кога Интер изгуби од Севиља трисста пати му честитаа јавно на сите можни профили на Севиља....сите Шпански екипи сосе играчи како Рамос не му се восхитуваа толку на Севиља колку вие..и тоа пази на ОФИЦИЈАЛНИОТ профил...јас разбирам ривалство ама тоа беше мизерии.Им го гледав page-от, само кога победуваат пишат И главна цел им е провокативни слики кон фановите. Пример, кога изгубиле од Јуве у купот ги нема живи, дури ни конечниот резултат не го напишале, штама. Потоа следува дека Милан го победиле и еден куп слики со провокации
Jaс не знам со кое лице интерашиве доаѓаат на темава да пишуваат за елиминирањето на Јуве, кое патем беше елиминиран поради гол во гости, а нивниот тим беше ПОСЛЕДНО МЕСТО ВО ГРУПА со фокинг 1 победа...
Добро де, ајде, еве нешто од навивачите на Порто.Чоек, саат време на домашен терен игравте ПРОТИВ 10 ИГРАЧИ..
И дај кажете, пошо глеам многу јувентини истото го повторуваат, кој може да ви фаќа сеир, само навивачите на Порто ли? Дај опрајте се, прифатете сеир мушки бре, да му ебем матер..