UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Ти кажваш за комплекс а вашиот клуб лани кога Интер изгуби од Севиља трисста пати му честитаа јавно на сите можни профили на Севиља....сите Шпански екипи сосе играчи како Рамос не му се восхитуваа толку на Севиља колку вие..и тоа пази на ОФИЦИЈАЛНИОТ профил...јас разбирам ривалство ама тоа беше мизерии.
Брат збориме за тим каде што газдата Ањели со поблиската фамилија и цела клупа на Јувентус му довикуваа на Конте и го провоцираа со финти 'Еј ти под кур ми се скри'...

Што сакаш повеќе?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Сериозно колку години имаш ? Не продолжвам дискусија дури не ми кажиш, по никот и по пишењето не повеќе од 25 :unsure:
Стварно дете е богами ако има 23 години.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
глејте реално добро пржење дала стефи вчера хахахаха

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Какви лузери се псж, гарантирам дека ако го дадеше Меси пеналот ќе испаднеа. Едноставно усрани беа, ќе стегнеа некој авто, ќе испареа на лице место, трауми имаат од тие 6-1. Зависи кој ќе им се падне сега, ама 90% од екипите имаат појак менталитет од нив, пак ќе се најдат во слична ситуација.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Какви лузери се псж, гарантирам дека ако го дадеше Меси пеналот ќе испаднеа. Едноставно усрани беа, ќе стегнеа некој авто, ќе испареа на лице место, трауми имаат од тие 6-1. Зависи кој ќе им се падне сега, ама 90% од екипите имаат појак менталитет од нив, пак ќе се најдат во слична ситуација.
Ама не го даде. Изиграа толку колку што им требаше, заврши 1-1. Барса изгуби 5-2 вкупно.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Ама не го даде. Изиграа толку колку што им требаше, заврши 1-1. Барса изгуби 5-2 вкупно.
Не ја умртвија утакмицата, па да изиграат колку да се изигра. Граница беше пеналот и утакмицата можеше да зафати на било која страна, тоа не ми изгледа дека е рутинирана утакмица како што вели резултатот. Истото им се случуваше и со Јунајтед, пукаат на психолошки притисок.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.094
Поени од реакции
19.485
Не ја умртвија утакмицата, па да изиграат колку да се изигра. Граница беше пеналот и утакмицата можеше да зафати на било која страна, тоа не ми изгледа дека е рутинирана утакмица како што вели резултатот. Истото им се случуваше и со Јунајтед, пукаат на психолошки притисок.
Ако го даеше Меси пеналот сигурно немаше да стојат на терен Псж, буквално не играа синоќа и свесно им ја препуштија играта и поседот на Барса, времето течеше за нив.
Иако и јас мислам дека кој и да им се падни во 1/4 финале ќе ги испадни, добро ако им се врати Нејмар подруго ќе е со него.
Автоматски споено мислење:

Оној Мингеза како и да се вика, требаше синоќа да биди исклучен, судијата му прости а можеше да попие втор жолт и на туширање.
Кај го извадија Барса јас не знам, наследник на Пике во глупости.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Tl:dr какви лузери се Псж, само 5:2 не тепаа

Kajgana Shop

На врв Bottom