UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.574
Поени од реакции
5.619
Можеби можеше и со жут да помине...

Рип моите 4 тикети

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Доколку Менди беше во баш чиста прилика за гол, ова е црвен по правила. Проблемот е што не сум многу сигурен колку Менди беше во чиста ситуација за погодок.

Ме чуди што не се јави ВАР. Генерално во европскиве натпреварувања се користи многу подобро.

O

ob1

Гостин
Доколку Менди беше во баш чиста прилика за гол, ова е црвен по правила. Проблемот е што не сум многу сигурен колку Менди беше во чиста ситуација за погодок.

Ме чуди што не се јави ВАР. Генерално во европскиве натпреварувања се користи многу подобро.
Токму ова.
Ќе почекам да дадат убава репетиција, ама мислам дека Менди ќе излезеше сам со голман, clear goal scoring oportunity.

Вчера избрзавме со офсајдот на Жиру, па по дадена репетиција се виде дека никој од Челзи не ја допира топката.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.973
Сити и Баерн се над сите други моментално, после нив псж веројатно, ама треба да се покажат со посериозен противник тие, сите други се гола вода.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.962
Поени од реакции
30.986
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542

Јасно е дека Менди излегува еден на еден со голман да не беше фаулот, каков тек ќе имаше понатаму акцијата и дали ќе беше 100% шанса за гол никој не знае но мислам дека има елементи за црвен.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.574
Поени од реакции
5.619
Сити и Баерн се над сите други моментално, после нив псж веројатно, ама треба да се покажат со посериозен противник тие, сите други се гола вода.
Сам себе утепал :popce:

Kajgana Shop

На врв Bottom