M
Mayavin
Гостин
Баш и на Агуеро договорот му истекува летово и по се изгледа ке си замине. Најверојатно се прави простор за Хааланд, а и подобра опција мислам дека нема од Сити за него.Отиде овој кај Сити значи.
Баш и на Агуеро договорот му истекува летово и по се изгледа ке си замине. Најверојатно се прави простор за Хааланд, а и подобра опција мислам дека нема од Сити за него.Отиде овој кај Сити значи.
Една ќе се потрефиСреќа па прогнозирањето ти оди од рака![]()
Ништо, давај типови за утре, ЛЕ му е мајкатаЕдна ќе се потрефи![]()
Абе глеј, така се зборело и за сите генерациски таленти и ѕвезди, од Меаца, Ди Стефано, Пушкаш, Пеле, Бекенбауер, Матеус, Марадона, Платини, Ван Бастен, Ривалдо, Роналдо, Зидан, Роналдињо.. и сите биле достигнати и надминати еден од друг.Лошо е што ќе се очекува следните ѕвезди да го достигнуваат нивото на Меси и Роналдо, а тоа е невозможно. Тешко дека ќе го видиме пак во скоро време.
Епа тогаш зошто не ти се допаѓа лично ? Сумлив ми сиНе ми се допаѓа лично, ама Халанд е навистина заебан играч во најава.
Како да го создал некој во лабораторија. Без маана.
И Роналдо не ми се допаѓал никогаш. Тоа е едно, друго е она на терен.Мене ме чуди само кај беше Дортмунд цела сезона во Бундес ваква партија да изигра, го зиркав натпреварот онака од време на време и секогаш кога ќе видев Дортмунд беше пред голот на Севиља.
Автоматски споено мислење:
Епа тогаш зошто не ти се допаѓа лично ? Сумлив ми си![]()
И Роналдо не ми се допаѓал никогаш. Тоа е едно, друго е она на терен.
Не знам, целосно субјективен впечаток. Не ми е убаво додека го гледам, засега
Потенцијал имаат секако посебно напред но се нестабилни назад. Лесно примаат голови.Мене ме чуди само кај беше Дортмунд цела сезона во Бундес ваква партија да изигра, го зиркав натпреварот онака од време на време и секогаш кога ќе видев Дортмунд беше пред голот на Севиља.
Автоматски споено мислење:
Епа тогаш зошто не ти се допаѓа лично ? Сумлив ми си![]()
Добро бе што се чудиш, Роналдо на пример на Стекот му е убав за гледање пошто имал прејако градено тело и спектакуларни стомачни мускули посебно.
И да го свирнеа ќе беше тотално не заслужено. Не ни сакав гол да дат, се само да отпаднат и некој да летни не само Пирло да биди жртвеното јагнеХа ха ха, каков пенал не им свирнале на Јувентус. Толку се очајни оваа година што веќе и судиите не им удираат рецка.
Јас без заебанција мислам дека за Јувентус е подобро да испадне сега, можеби ќе се вклучи некој аларм дека со ваква трансфер политика тонат во сивило. А ако поминат во следен круг може да им се падне Сити кои навистина може да ги посрамоти во моментов. Можеби не толку со некоја голема гол разлика, бидејќи одбраната на Јувентус е солидна, но Јуве во двобој со Сити ќе изгледа како селска екипа со 30% посед, нема топката да ја видат со овој жален среден ред што го имаат.И да го свирнеа ќе беше тотално не заслужено. Не ни сакав гол да дат, се само да отпаднат и некој да летни не само Пирло да биди жртвеното јагне![]()