UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Сити е најдобра опција за Халанд а и тој би бил идеален за нив по заминување на Агуеро. Оди па земи им ПЛ после. Страшно игра детево за сега. Лани во групите кога трпаше голови во Салцбург бев скептичен пошто сепак му беше прва сезона, од релативно нефудбалска земја е и австриската лига не е мерка за квалитет. Ама тоа што го избра Дортмунд му беше прав потег во прав момент. Лани во јануари да потпишеше во поголем клуб многу веројатно ќе беше резерва. Тука си доби првотимски статус и слобода да се развива. Сега комотно може да бира каде ќе продолжи.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лошо е што ќе се очекува следните ѕвезди да го достигнуваат нивото на Меси и Роналдо, а тоа е невозможно. Тешко дека ќе го видиме пак во скоро време.
Абе глеј, така се зборело и за сите генерациски таленти и ѕвезди, од Меаца, Ди Стефано, Пушкаш, Пеле, Бекенбауер, Матеус, Марадона, Платини, Ван Бастен, Ривалдо, Роналдо, Зидан, Роналдињо.. и сите биле достигнати и надминати еден од друг.

Како тргнал фудбалов, по стапките на НБА, нема да ме чуди за 5-6 години од сега секој ``трети`` играч да има такви страшни бројки.

Ок, офтопик сум.

Онтопик: Јухухухухухухуве.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.453
Поени од реакции
19.927
Мене ме чуди само кај беше Дортмунд цела сезона во Бундес ваква партија да изигра, го зиркав натпреварот онака од време на време и секогаш кога ќе видев Дортмунд беше пред голот на Севиља.
Автоматски споено мислење:

Не ми се допаѓа лично, ама Халанд е навистина заебан играч во најава.
Како да го создал некој во лабораторија. Без маана.
Епа тогаш зошто не ти се допаѓа лично ? Сумлив ми си :sneaky:

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мене ме чуди само кај беше Дортмунд цела сезона во Бундес ваква партија да изигра, го зиркав натпреварот онака од време на време и секогаш кога ќе видев Дортмунд беше пред голот на Севиља.

И Роналдо не ми се допаѓал никогаш. Тоа е едно, друго е она на терен.
Не знам, целосно субјективен впечаток. Не ми е убаво додека го гледам, засега

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.792
И Роналдо не ми се допаѓал никогаш. Тоа е едно, друго е она на терен.
Не знам, целосно субјективен впечаток. Не ми е убаво додека го гледам, засега
o_O

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.445

Потенцијал имаат секако посебно напред но се нестабилни назад. Лесно примаат голови.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро бе што се чудиш, Роналдо на пример на Стекот му е убав за гледање пошто имал прејако градено тело и спектакуларни стомачни мускули посебно.
Е сеа може да го видите како го пцуе и мрази јавно ама тоа е маска за пред нас интерашите, да не го одродиме.

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Ха ха ха, каков пенал не им свирнале на Јувентус. Толку се очајни оваа година што веќе и судиите не им удираат рецка.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.792
Ха ха ха, каков пенал не им свирнале на Јувентус. Толку се очајни оваа година што веќе и судиите не им удираат рецка.
И да го свирнеа ќе беше тотално не заслужено. Не ни сакав гол да дат, се само да отпаднат и некој да летни не само Пирло да биди жртвеното јагне :)

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
И да го свирнеа ќе беше тотално не заслужено. Не ни сакав гол да дат, се само да отпаднат и некој да летни не само Пирло да биди жртвеното јагне :)
Јас без заебанција мислам дека за Јувентус е подобро да испадне сега, можеби ќе се вклучи некој аларм дека со ваква трансфер политика тонат во сивило. А ако поминат во следен круг може да им се падне Сити кои навистина може да ги посрамоти во моментов. Можеби не толку со некоја голема гол разлика, бидејќи одбраната на Јувентус е солидна, но Јуве во двобој со Сити ќе изгледа како селска екипа со 30% посед, нема топката да ја видат со овој жален среден ред што го имаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom