UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Среќа па Јунајтед го има Мектоминеј у средина кој освен домашните го знаат и комшиите од две три куќи.

Дибек, средината на Јунајтед со Бруно Фернадес, Погба, Мек Томинеј, Фред, Дони Ван де Бек и Матич за оваа на Јувентус е Барселона со Чави и Иниеста. Сите знаеме дека си екстремно глуп, нема потреба тоа нон стоп да го покажуваш.

Дибек, средината на Јунајтед со Бруно Фернадес, Погба, Мек Томинеј, Фред, Дони Ван де Бек и Матич за оваа на Јувентус е Барселона со Чави и Иниеста. Сите знаеме дека си екстремно глуп, нема потреба тоа нон стоп да го покажуваш.
Глупаку еден, оваа средина испадна во група со Лајпциг второлигашот и непостоечките Башакшехир после 6 бода во две кола. Иди фрли се од некој мост ако воопшто имате мост во селото од кои си.

Глупаку еден, оваа средина испадна во група со Лајпциг второлигашот и непостоечките Башакшехир после 6 бода во две кола. Иди фрли се од некој мост ако воопшто имате мост во селото од кои си.

Неверојатно е колку си глуп. Мислам дека си во петте најглупи ликови на форумот, а конкуренцијата е страшна. Натприродна глуперда. Оди прашај во твојот фан клуб дали би ја менувале вашата средина со онаа на Јунајтед да видиш што ќе ти кажат.

Неверојатно е колку си глуп. Мислам дека си во петте најглупи ликови на форумот, а конкуренцијата е страшна. Натприродна глуперда.
Ти си убедливо на прво место меѓу глупердите, вечен шампион.

А каква врска има средината на Јунајтед или било кој клуб со тоа што Јувентус е мизерен на тоа поле ?

Или ако пишеше фан на Сити дека Јувентус се со мизерна средина, фактот одеднаш ќе добиеше на "точност"? Кое ви е ова резонирање [emoji23]
Автоматски споено мислење:

@ob1 што ми се смееш за Халанд бе :D па татко му ќе го убута кај познаниците, можам да претпоставам ќелавиот дека уште сега спама за него.

А каква врска има средината на Јунајтед или било кој клуб со тоа што Јувентус е мизерен на тоа поле ?

Или ако пишеше фан на Сити дека Јувентус се со мизерна средина, фактот одеднаш ќе добиеше на "точност"? Кое ви е ова резонирање [emoji23]

@ob1 што ми се смееш за Халанд бе :D па татко му ќе го убута кај познаниците, можам да претпоставам ќелавиот дека уште сега спама за него.
Ретардираниов лик кој има 100 акаунти на форумов провоцира, не анализира која средина е каква и колку ја бива.

@Bianconero vero и резонирање. :lolzz:

Биди озбилна, те молам.

Овај Бјанконеро редовен е после кикс. Не може да се исконтролира.
Не е кикс ова, го очекував реално. Дури мислам дека во реваншот Јуве нема да даде гол и ќе испадне со некој 0-0, 0-1 резултат.

Не е кикс ова, го очекував реално. Дури мислам дека во реваншот Јуве нема да даде гол и ќе испадне со некој 0-0, 0-1 резултат.
Јас сакам да поминете. Не дека во сериа А ќе имате уште некој кикс со евентуално 1/4 финале, туку да ве нокаутира некој со 100-0

Јас сакам да поминете. Не дека во сериа А ќе имате уште некој кикс со евентуално 1/4 финале, туку да ве нокаутира некој со 100-0
Ништо не мења тоа. Испаѓањето од Порто ќе биде исто ко некој да не нокаутирал 100-0

Да ама татко му ми делува дека уште има soft spot за Сити :D
Отиде овој кај Сити значи.
Сеа го читам Фабрицио, ако не го прибере некој летово, следно лето му се активира клаузулата во договорот за клаузула од 75 милиони евра.
Колење ќе биде. :D

Отиде овој кај Сити значи.
Сеа го читам Фабрицио, ако не го прибере некој летово, следно лето му се активира клаузулата во договорот за клаузула од 75 милиони евра.
Колење ќе биде. :D
Епа таква клаузула сакаше дебелото и во Јунајтед да има, затоа пропадна трансферот и замина во Дортмунд. На нив па ништо не им смета...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom