Dortmund go stavile vo anketa za da glasat deka moze da osvoi bog da cuva hahahaha
Автоматски споено мислење:
Nema sto da vidis vo duelot barsa dortmund ne znam sho se palite na zutokluncite koga so inter ke gi izgubat poenite a i slavia praha im zema bod sekako. Demek jak duel ke bide ebate.Група А - Реал - ПСЖ интересно дерби за прво место, другите две екипи колку да си решат меѓу себе за ЛЕ
Група Б - истото како група А само место Реал и ПСЖ читај Баерн и Тотенхем
Група Ц - зафрканција е ова за Манчестер Сити. Порано Јунајтед добиваше вакви боза групи, сега комшиите ги заменија. Интересно ќе биде за второ место, ќе биде ептен симпатично Аталанта да оди во нокаут фаза
Група Д - пак Јуве - Атлетико, пак ќе го пцујат Роналдо на Ванда. Двете екипи лагано во 1/8 финале инаку
Група Е - Ливерпул прв, Наполи втор. Наполи конечно не е во група на смртта. Еве им два аутсајдера па нека мрсат
Група Ф - Барса прва. Ќе биде многу интересно за второ место меѓу Дортмунд и Интер. Пишав и во фан клубот, ептен ми е мило што конечно ќе гледам дуел Барса - Дортмунд
Група Г - мислам не вреди ни да се коментира. Секоја година мора да има една бош група и таму мора да има португалска екипа. А може лесно да се случи Лион и Лајпциг да одат натаму
Група Х - за мене најизедначена група. Ако Валенсија бидат упорни како вториот дел на ланската сезона и ако Ајакс пак се повампири Челзи ќе треба здраво да се испоти за 1/8 финале