UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не е крив Адријан за вториов гол, тројца играчи го оставија Љоренте пола саат да се мести на шут, што чекаа не ми е јасно.
Многу лежерно изгледаше целата одбрана.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еј, него ај малце озбилен муабет..

Ако Ругани има корона..значи ќе биде под карантин цел тим на Јуве, значи нема да може да играат следна недела, значи лигава ќе биде под знак прашалник.

Ај да ти ебам и вирус и све, баш вакви мечеви ќе те потсетат на забавата што ја носи фудбалот и...
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не е крив Адријан за вториов гол, тројца играчи го оставија Љоренте пола саат да се мести на шут, што чекаа не ми е јасно.
Ич не е крив, стварно не знам што требаше да направи у ваква ситуација и зошто некој би помислил дека он е крив.
Супер гол на Љоренте и лоша одбрана (ама јбг, мораа со сите сили во напад)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Kakva picka od trener e Cholo ej hahaha zemal od 50ta minuta se brani, Oblak pagja i zadrzava vreme u 60ta, a od druga strana Pulci grizaa za pobeda 90 minuti i ne zastanaa. Tuka e razlikata megu Klop i Cholo, edniot pute drugiot pobednik.

Greota ke bide da ispadne Pul na penali ili ako primat nekoj nesrekjen gol u produzenijava.
Чоло е ПОИМ за победник.

Без разлика на резултати и изгубени финалиња, Чоло го работи тоа што го работеше Сер Алекс во Јунајтед.

И Клоп е, се разбира. Ама да го деградираш Чоло е моронски.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740

Ако Ругани има корона..значи ќе биде под карантин цел тим на Јуве, значи нема да може да играат следна недела, значи лигава ќе биде под знак прашалник.

Ај да ти ебам и вирус и све, баш вакви мечеви ќе те потсетат на забавата што ја носи фудбалот и...
Уште пред некој ден се збореше дека УЕФА веќе размислувале за одложување на остатокот од натпреварувањето.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318

Озбилен муабет од тебе немам прочитано од 2012. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уште пред некој ден се збореше дека УЕФА веќе размислувале за одложување на остатокот од натпреварувањето.
Ама шансите скокна значително после ова, не само за ЛШ/ЛЕ туку и ЕУРО, па ваљда и Олимпијада...
:(
Автоматски споено мислење:

Озбилен муабет од тебе немам прочитано од 2012. :)
Тогаш бев млад и наивен, нема да ми се повтори, ветувам :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.940
Поени од реакции
116.444
Чоло е ПОИМ за победник.

Без разлика на резултати и изгубени финалиња, Чоло го работи тоа што го работеше Сер Алекс во Јунајтед.

И Клоп е, се разбира. Ама да го деградираш Чоло е моронски.
Ne e, zaso taka se postavi denes i imase srekja realno. Do sea mnogu poise luzerski momenti ima Colo u slicni situacii (LS i prvenstvo) otkolku pobednicki i se zaradi toa sto se brani ko pute. Ne vikam deka trebase so 6 spica da igra, ama na 1-0 da se frla golmanot u 60ta minuta i da zadrzava vreme mi e... Lani go odra Juventus radi takviot pristap, sea imase srekja ali na dolg rok sekako nema leb od ova sto go forsira.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom