Многу лежерно изгледаше целата одбрана.Не е крив Адријан за вториов гол, тројца играчи го оставија Љоренте пола саат да се мести на шут, што чекаа не ми е јасно.
Ич не е крив, стварно не знам што требаше да направи у ваква ситуација и зошто некој би помислил дека он е крив.Не е крив Адријан за вториов гол, тројца играчи го оставија Љоренте пола саат да се мести на шут, што чекаа не ми е јасно.
Чоло е ПОИМ за победник.Kakva picka od trener e Cholo ej hahaha zemal od 50ta minuta se brani, Oblak pagja i zadrzava vreme u 60ta, a od druga strana Pulci grizaa za pobeda 90 minuti i ne zastanaa. Tuka e razlikata megu Klop i Cholo, edniot pute drugiot pobednik.
Greota ke bide da ispadne Pul na penali ili ako primat nekoj nesrekjen gol u produzenijava.
Уште пред некој ден се збореше дека УЕФА веќе размислувале за одложување на остатокот од натпреварувањето.Еј, него ај малце озбилен муабет..
Ако Ругани има корона..значи ќе биде под карантин цел тим на Јуве, значи нема да може да играат следна недела, значи лигава ќе биде под знак прашалник.
Ај да ти ебам и вирус и све, баш вакви мечеви ќе те потсетат на забавата што ја носи фудбалот и...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Озбилен муабет од тебе немам прочитано од 2012.Еј, него ај малце озбилен муабет..
Ако Ругани има корона..значи ќе биде под карантин цел тим на Јуве, значи нема да може да играат следна недела, значи лигава ќе биде под знак прашалник.
Ај да ти ебам и вирус и све, баш вакви мечеви ќе те потсетат на забавата што ја носи фудбалот и...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама шансите скокна значително после ова, не само за ЛШ/ЛЕ туку и ЕУРО, па ваљда и Олимпијада...Уште пред некој ден се збореше дека УЕФА веќе размислувале за одложување на остатокот од натпреварувањето.
Тогаш бев млад и наивен, нема да ми се повтори, ветувамОзбилен муабет од тебе немам прочитано од 2012.![]()
Ne e, zaso taka se postavi denes i imase srekja realno. Do sea mnogu poise luzerski momenti ima Colo u slicni situacii (LS i prvenstvo) otkolku pobednicki i se zaradi toa sto se brani ko pute. Ne vikam deka trebase so 6 spica da igra, ama na 1-0 da se frla golmanot u 60ta minuta i da zadrzava vreme mi e... Lani go odra Juventus radi takviot pristap, sea imase srekja ali na dolg rok sekako nema leb od ova sto go forsira.Чоло е ПОИМ за победник.
Без разлика на резултати и изгубени финалиња, Чоло го работи тоа што го работеше Сер Алекс во Јунајтед.
И Клоп е, се разбира. Ама да го деградираш Чоло е моронски.