UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Честитки за Атлетико и пласманот, се надевам ќе стигнат до финале.

Реално, после сиот оној притисок во 90-те минути и онолку одбрани на Облак, Ливерпул треба да си ја најди кривицата во себе шо не ја реши утакмицата без продолжение.

Окс беше феноменален.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ne e, zaso taka se postavi denes i imase srekja realno. Do sea mnogu poise luzerski momenti ima Colo u slicni situacii (LS i prvenstvo) otkolku pobednicki i se zaradi toa sto se brani ko pute. Ne vikam deka trebase so 6 spixa da igra, ama na 1-0 da se frla golmanot u 60ta minuta i da zadrzava vreme mi e... Lani go odra Juventus radi takviot pristap, sea imase srekja ali na dolg rok sekakl nema leb od ova sto go forsira.
Можеби, ама како на друг начин ќе извадеше резултат денес?

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Реално, ова денес беше епска среќа, полошо од Барса со валверде изиграа.

Но, небитно, пичката Арнолд ќе пропуца од мака, ѓубре лајносано пушииии :tvg:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.230
Адриан што е дрво и што лошо реагираше факт.
Ама Џо Гомез чинам за вториот гол е исто толку крив.

Ливерпул ептен препотентно влегоа у двомечов. Изјави демек "ќе видите вие на Енфилд", "Welcome to Anfield" после првиот дуел и тн и тн само додатно ги мотивира Атлети.

реков и у темата за премиер лига пред некое време, мислам дека оние хедлајни од типот "Is this Liverpool squad the best English ever", им ја ебаа мамата и на играчите и на све и претерано ги кренаа у облаци.

Она заедништво од лани и претходниве години и кон почетокот на годинава ја реално не го гледам и повеќе од очигледно е дека нешто не штима кај офанзивната тројка и постои анимозитет меѓу нив, макар минимален, но доволен да ги извади од колосек.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Дури и Мората го измоча ботот адриан
Бушиоииуиии :vozbud:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Па послем ова со Ругани не гледам како ќе продолжи натпреварувањево. На Јуве сигурно нема да му дадат да игра наредна недела. Некои екипи ќе играат со публика, а некои не. Тоа значи голема предност, плус паѓа во вода тоа со голот во гости. Овие што нема да играат во домашно првенство ќе паднат.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мората став и движење по терен ко сандејиграч ама ете го.... фацата нојска му ја ебам :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom