UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Ево за Стекот шо плачеше зошто интер не победувале на мртви утакмици со една/две шанси.

Незаслужена победа ама тоа е.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Јас зборев за вакви утакмици ама денес не бевме оштетени од судиите, тоа е разликата од оваа утакмица до мечот со Парма. Не ми смета мене Јуве што добива такви текми, ми сметаше што беше Интер оштетен.

Инаку срамно играше Интер денес ама Покетино како и секоја пичка од тренер си го доби по носот заради тоа што се повлече на 0-1, а можеше да не докрајчи лагано.

Ке ми се нафрлат сега скаузериве, ама мене ван дајк ми изгледа нешто понесигурен од лани. Не прави апла кискови а ла ловрен, ама несигурни исфрлувања со глава, испадна во неколку наврати денес, лошо позиционирање, лоши пасови до голман.

По борбата за титула Тотенхем се вклучи и во трката за ЛШ.
Каде бе со тријца играчи во екипа, со умрен Кејн ви е. ам крфта лузерска

Заприметивте кога Фирмино го даде голот дека Салах во позадина го акна шишето?

Ке ми се нафрлат сега скаузериве, ама мене ван дајк ми изгледа нешто понесигурен од лани. Не прави апла кискови а ла ловрен, ама несигурни исфрлувања со глава, испадна во неколку наврати денес, лошо позиционирање, лоши пасови до голман.
Којзнај шо утакмица си глеал

:D

Игра против Нејмар, Мбапе и Кавани, не игра против Дени Ингс и Дивок Ориги. Ако случајно збориш за било која друга утакмица од Ливерпул сезонава, ондак zz

Oвај Нејмар прав ѓуптин,каков играч а колку е несериозен тоа чудо нешто..уште другарчето Погба му фали во тимот и двата да се глупираат тамам .

Не зборам само за мечов само, него општо, од кога почна сезонава. Можеби зашто имаше перфектна полусезона лани.
Јас па не памтам некоја утакмица кога имал несигурни интервенции или лошо позиционирање. Баш напротив, често и го корегира Гомез кој исто гази ама е повеќе склон кон губење во одредени ситуации (со Моура викендов), што е и нормално. Онака од прва што ми текнува се последни 20 минути кај Лестер, немаше топка што не ја избаци или пресече, го изора цел 16ник. Пасот на истата утакмица кон Алисон што водеше до смешниот гол беше повеќе грешка на Хендерсон што го стави во тесно па мораше овој да враќа на голман. Како и да е, не се слагам со погоре напишаното ни малку..

Никој не го искоментира мечот на Наполи. До толку лоши беа колку што италијанците ги критикуваат или?

Никој не го искоментира мечот на Наполи. До толку лоши беа колку што италијанците ги критикуваат или?
Ја гледав ја цела. Имаа 4 зицери и пречка, тотална контрола над мечот (очекувано), не знам кај виделе дека се лоши.
Сите екипи па и подобри од Наполи имаат ваков ден, кога топката неќе да влезе, а и пред мотивиран противник играа кој со ваква атмосфера, ќе изгинеа за да земат бод.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom