Ја гледаш утакмицата?[DOUBLEPOST=1550697349][/DOUBLEPOST]Ова и Мората би го погодил јеботеееДа сака некој да ме мучи најдобар начин би било да ми ги пушти Атлетико 3 текми по ред да им изгледа.
Ќе барам милост и куршум у чело на полувреме на втората текма.
Хрк пу, бем ти тимот гаден, и оној исфорсиран Синиша Михајловиќ што јадеше клоце oд Катанија после полусезона.
На овие треба да им се забрани ЛШ да играат
Навивачите на Атлетико му пееле погрдни песни па затоа и покажал 5 титули..Стварно бе, на кого му покажуваше титули?
Не, ја сум од форумџиине што зборат на празно, за инаетЈа гледаш утакмицата?[DOUBLEPOST=1550697349][/DOUBLEPOST]Ова и Мората би го погодил јеботеее
Во каков моментум влегоа по шансата на Коста се подизгубија нашите.[DOUBLEPOST=1550697644][/DOUBLEPOST]Промашувања од Атлетико. може да ги стигне казна.
Зато шо беше 2 без 15Abe zasto nemase penal koga rakata bese izmegju 12 i 3 saat?
Ke treba sladoledzija podetalno da objasni.Во каков моментум влегоа по шансата на Коста се подизгубија нашите.[DOUBLEPOST=1550697644][/DOUBLEPOST]
Зато шо беше 2 без 15
Ми се виде дека на некој играч дека му покажа...[DOUBLEPOST=1550698186][/DOUBLEPOST]Навивачите на Атлетико му пееле погрдни песни па затоа и покажал 5 титули..
Освен од тактичка природа, што ретко кого го интересира, првово полувреме е за заборав.Ја гледаш утакмицата?[DOUBLEPOST=1550697349][/DOUBLEPOST]Ова и Мората би го погодил јеботеее
Коментаторот кажа дека му пееле песни за затајување данок, ово - оно и затоа така реагирал...Ми се виде дека на некој играч дека му покажа...[DOUBLEPOST=1550698186][/DOUBLEPOST]
Освен од тактичка природа, што ретко кого го интересира, првово полувреме е за заборав.