UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.375
Поени од реакции
3.170
Никој ни е крив на МТВ што не реагирал на време да ги осигирува правата за Македонија, затоа па Арена биле повнимателни и сега сигурно им бара парични средства ако сакат МТВ да ги има правата... јебига така функционира светот на правата. спиеш на уши но други не спијат
Е, како никој не е крив ? Си делеа пари за портали, весници, иновации...etc...а за ова нема...плус арена ги има правата само во Србија, не и во Хрватска, а знаеш дека има и хрватски арени кои не пренесуваат ЛШ. Значи ако сакале да има ЛШ на МТВ, ќе обезбедиле...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Требаше втор жолт на Коста да му даде за дајвот, а не пак уште фаул да суди. За малку друи и пенал...

И со ВАР-ов пак грешки прават ебате

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Да сака некој да ме мучи најдобар начин би било да ми ги пушти Атлетико 3 текми по ред да им изгледа.
Ќе барам милост и куршум у чело на полувреме на втората текма.

Хрк пу, бем ти тимот гаден, и оној исфорсиран Синиша Михајловиќ што јадеше клоце oд Катанија после полусезона.

На овие треба да им се забрани ЛШ да играат

Член од
14 април 2012
Мислења
32.599
Поени од реакции
66.357
Требаше втор жолт на Коста да му даде за дајвот, а не пак уште фаул да суди. За малку друи и пенал...

И со ВАР-ов пак грешки прават ебате
Мислам дека го сопна, иако не видов од добар агол.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.611
Поени од реакции
17.447
Денес воопшто не игра бункер Атлетико, подобри беа за нијанса од Јувентус првово.
Јувентус игра веќе класично и типично полувреме во ЛШ. На гости стално вака играат претпазливо и воздржано. Ова се очекуваше.[DOUBLEPOST=1550696689][/DOUBLEPOST]
Go izvadija pederov od takt maksimalno so tie sitni faulovi i zestoki startovi
Му покажа 5че само, зошто не знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom