Кој ќе мине од Јуве-Тотнам.@ManUtdChampions @Mondonico што ви е кладбава? Скролав пар страни уназад не дознав
Амди Бајрам, ти си?Јувентус 70% - 30% Тотенхем
Парис ПСЖ 60% - 40% Реал М.
Барселона 70% - 40% Челси
Шактар 30% - 70% Рома
Мачестер Ј 60% - 40% Севиља
Бајер М 85% - 25% - Бешикташ
Порто 40% - 60% Ливерпул
Басел 35% - 75% Манчестер С
Значи во пренос на МТВ би било ваљда следново:
Ех, јест да Барса има срање одбрана ама не верувам дека вака отворен Мората ќе биде цело време во противничкиот шестнаесетникSNEAK PEAK
Jуве ќе пројде, ако си се кладел на Тотенхем слободно почасти го уште од сега, тамам новогодишноКој ќе мине од Јуве-Тотнам.
Шо е финтата со Арнаутович?Се додека Барса не го купи Арнаутовиќ во зимскиов преоден рок Челзи има шанса за успех.
Блиску си да ја добиеш наградата за еден од најсубјективните на форумов
Ама не се секирај за Тотенхем уште малку ќе почекаме да си ја покажат класата
Па 16 поени во група со Реал Мадрид, не сум баш сигурен дека не е покажување на класата. Ама еве, ќе се паднат сега со Јуве во 1/8 финале, па лично ќе се увериш.
@dragonsky еве како одеше муабетот. Испаднав победник од дебатата Тотнехем-Дортминд и пак ми вика чекал да си ја покажат класата кокошките. И ете свесно дека Јуве е фаворит, прифаќам да му се кладам, оти сметам дека се доволно квалитетни за да ги поминат и се сеуште потценети општо на форумов.@Mondonico get ready
Друже, Алерги ќе му тури фластер на Хари Кејн, гол нема во двомечот да даде Тотнем...@dragonsky еве како одеше муабетот. Испаднав победник од дебатата Тотнехем-Дортминд и пак ми вика чекал да си ја покажат класата кокошките. И ете свесно дека Јуве е фаворит, прифаќам да му се кладам, оти сметам дека се доволно квалитетни за да ги поминат и се сеуште потценети општо на форумов.
Им даде гол викендот за победа на Вест Хем 1-0.Шо е финтата со Арнаутович?
Слабо пратиш фудбал во последно, Барса има најдобра одбрана во топ 5 лигите (7 примени голој).. Играта ме заспа сезонава ама носи резултати..Ех, јест да Барса има срање одбрана ама не верувам дека вака отворен Мората ќе биде цело време во противничкиот шестнаесетник
Ни даде гол викендов за победа на отепаните Вест Хем од 1-0 против насШо е финтата со Арнаутович?
Ја истово за Арсенал го викав последниве пар сезони Спремај си уште од сега планови за романтична вечера со Мондонико@dragonsky еве како одеше муабетот. Испаднав победник од дебатата Тотнехем-Дортминд и пак ми вика чекал да си ја покажат класата кокошките. И ете свесно дека Јуве е фаворит, прифаќам да му се кладам, оти сметам дека се доволно квалитетни за да ги поминат и се сеуште потценети општо на форумов.
Последен пат вака на јадење и пиво се кладев после поразот на Јунајтед од Олимпијакос од 2-0, дека пак ќе ги минат, ама МиаСанМиа се испичка и го снема на месец дена после реваншот.Ни даде гол викендов за победа на отепаните Вест Хем од 1-0 против нас
Ја истово за Арсенал го викав последниве пар сезони Спремај си уште од сега планови за романтична вечера со Мондонико
Мене ми текнува на кладбата со Рики во пица и сок. Он дојде спремен да те части на еден собир за фудбал, тебе те немашеПоследен пат вака на јадење и пиво се кладев после поразот на Јунајтед од Олимпијакос од 2-0, дека пак ќе ги минат, ама МиаСанМиа се испичка и го снема на месец дена после реваншот.
Да, тоа беше за кој ќе заврши погоре од Јунајтед и Ливерпул.Мене ми текнува на кладбата со Рики во пица и сок. Он дојде спремен да те части на еден собир за фудбал, тебе те немаше