UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Celosna.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
Јувентус 70% - 30% Тотенхем
Парис ПСЖ 60% - 40% Реал М.
Барселона 70% - 40% Челси
Шактар 30% - 70% Рома
Мачестер Ј 60% - 40% Севиља
Бајер М 85% - 25% - Бешикташ
Порто 40% - 60% Ливерпул
Басел 35% - 75% Манчестер С
Амди Бајрам, ти си?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Прегледај го приврзокот 181601

Еве ги и термините, поубаво неможеше. :D
Значи во пренос на МТВ би било ваљда следново:

Свети Tрифун: Реал - ПСЖ
21ви февруари: Севиља - Јунајтед
7ми март: Тотенхем - Јувентус
14ти март: Барса - Челзи
Ех, јест да Барса има срање одбрана ама не верувам дека вака отворен Мората ќе биде цело време во противничкиот шестнаесетник
Кој ќе мине од Јуве-Тотнам. :D
Jуве ќе пројде, ако си се кладел на Тотенхем слободно почасти го уште од сега, тамам новогодишно :D

Кладбава беше "Ако Јуве се падне со англичани ќе отпадне" пред ждребот да се случи или? Пошто не верувам во здрав разум да би се кладел на кокошките против Јуве

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Aбе све све све све океееј, али за кој курац бре овие пичкиве од црвениот дел на Манчестер имаат бе толкава среќа .. Аххххх бе како не се паднавме против нив ...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Блиску си да ја добиеш наградата за еден од најсубјективните на форумов :D

Ама не се секирај за Тотенхем уште малку ќе почекаме да си ја покажат класата :masa:
Па 16 поени во група со Реал Мадрид, не сум баш сигурен дека не е покажување на класата. Ама еве, ќе се паднат сега со Јуве во 1/8 финале, па лично ќе се увериш. :icon_mrgr:
@dragonsky еве како одеше муабетот. Испаднав победник од дебатата Тотнехем-Дортминд и пак ми вика чекал да си ја покажат класата кокошките. :D И ете свесно дека Јуве е фаворит, прифаќам да му се кладам, оти сметам дека се доволно квалитетни за да ги поминат и се сеуште потценети општо на форумов. :P

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
@dragonsky еве како одеше муабетот. Испаднав победник од дебатата Тотнехем-Дортминд и пак ми вика чекал да си ја покажат класата кокошките. :D И ете свесно дека Јуве е фаворит, прифаќам да му се кладам, оти сметам дека се доволно квалитетни за да ги поминат и се сеуште потценети општо на форумов. :P
Друже, Алерги ќе му тури фластер на Хари Кејн, гол нема во двомечот да даде Тотнем...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
Шо е финтата со Арнаутович? :D
Им даде гол викендот за победа на Вест Хем 1-0. :LOL:

Иначе како шо реков и во фан клубот, благи фаворити пред Челзи само поради перформансите во одбраната. Од Рома примија 6 комада во 2 меча, Барса само 1 од Олимпијакос.:icon_mrgr:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Ех, јест да Барса има срање одбрана ама не верувам дека вака отворен Мората ќе биде цело време во противничкиот шестнаесетник
Слабо пратиш фудбал во последно, Барса има најдобра одбрана во топ 5 лигите (7 примени голој).. Играта ме заспа сезонава ама носи резултати..

Гол не давате на двомечо

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шо е финтата со Арнаутович? :D
Ни даде гол викендов за победа на отепаните Вест Хем од 1-0 против нас :D
Ја истово за Арсенал го викав последниве пар сезони :D Спремај си уште од сега планови за романтична вечера со Мондонико :P

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Ни даде гол викендов за победа на отепаните Вест Хем од 1-0 против нас :D

Ја истово за Арсенал го викав последниве пар сезони :D Спремај си уште од сега планови за романтична вечера со Мондонико :P
Последен пат вака на јадење и пиво се кладев после поразот на Јунајтед од Олимпијакос од 2-0, дека пак ќе ги минат, ама МиаСанМиа се испичка и го снема на месец дена после реваншот. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Последен пат вака на јадење и пиво се кладев после поразот на Јунајтед од Олимпијакос од 2-0, дека пак ќе ги минат, ама МиаСанМиа се испичка и го снема на месец дена после реваншот. :D
Мене ми текнува на кладбата со Рики во пица и сок. Он дојде спремен да те части на еден собир за фудбал, тебе те немаше :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Мене ми текнува на кладбата со Рики во пица и сок. Он дојде спремен да те части на еден собир за фудбал, тебе те немаше :toe:
Да, тоа беше за кој ќе заврши погоре од Јунајтед и Ливерпул. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom