UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кладилниците вака викаат за освојување

Баерн 2,5
Реал 3
Атлетико 4,5
Сити 7,5

Зошто лажеш и се правдаш за глупости??? Наместена била во Германија, Волфсбург биле во лоша финансиска состојба... Пијан си или појма немаш каква е состојбата, па лупаш глупости.

Нит сум пијан, нит сум глуп, можда ми е неточна информацијата за финансиите (читнав на друг форум од чоек шо ги пратит тие работи, зато и ја спомнав, и не се изразив како шо требит, мај бед), али немат потреба од толкав степен на дрскост :)

А да, и не се правдам...така беше :D

Ова заборајв да го пишам, мораше ама мораше црвен да му дај на Иниеста чиста намера, не се лизна случајно никако се лизна за да ја фати топката ако шутира/подава а кога подај ја пушти раката педерот.

Роналдо му избегал 10 гола на Меси на вечната листа на стрелци во ЛШ. И тоа во сезоната кога е најкритикуван во последните неколку сезони. 93-83 се моментално.

Меси само две утакмици изигра у групна фаза. Не дека немаше да му бега и така,но немаше да биде со толкава разлика.

Се надевам дека ќе го дешифрирате поздравот на Гризман.:D
Cf9Do7PWwAA6B_E (1).jpg

Доста беше сеир, ајде сеа малце посериозно.
Мислам дека на Барса сезонава им се случува истото што им се случи на Реал минатата сезона. Се испукаа во средината на сезоната, недоволен број на ротации, повредени играчи, слаба клупа, за во главниот дел на сезоната да влезат изморени.
Прв знак на умор реално се виде уште на натпреварот против Реал, кадешто играчите изгледаа тотално истрошени, со истиот состав играа против Атлетико, одмараше некои играчи против Сосиедад и сеа пак исти состав како првата против Атлетико. Ги прегоре играчите Енрике реално.

Колку само знаев дека Атлетико ќе ја пројде Барса. Па не може против традиционалната проклетија, а поубав тим од Атлетико да ги сјебе Барса и немаше.
Многу се надевам дека во финале ќе се сретнат Атлетико со Реал, и дека ќе им се реваншираат за преклани.
Иначе, не е убаво кога ќе те преебе судијата, нели? :)

Ова заборајв да го пишам, мораше ама мораше црвен да му дај на Иниеста чиста намера, не се лизна случајно никако се лизна за да ја фати топката ако шутира/подава а кога подај ја пушти раката педерот.

Пази, прочитав мислење неколку страни наназад. Не сакал судијата да го упропасти мечот. Во 87-ма минута :pos:

Лучо е одличен тренер, немој да го укривуваш него...

Кај мене можете да уплаќате за Сити шампион. 30 квота давам. уплата минимум 1000денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom