UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Најјако е што и по првиве утакмици ретко сеа кој пак ќе се осмели да прогнозира за пролаз у полуфинале....
според мене...
Атлетико, Баерн, Волфсбург (нема теорија да не дадат фол у гости) и Сити
прогноза у финале е дека ке играат Атлетико и Сити

Манчестер-ПСЖ Т2 1+
Реал-Волфзбург 1+пп 1+вп
Атлетико-Барселона Т2 1+
Бенфика-Баерн Т1 1+

стави си пари,земи си пари

Океј се прогнозиве држат некоја вода,али држеа и прогнозите за првите утакмици па ретко кој успеа да погоди,а нарочито тикети на спортска.

Такада не би им давал на луѓето вакви надежи од типот стави пари-земи пари...:D

Уживај си како експерт од висок калибар и не им чепкај у парите :D

Јас не реков дека Волфзбург ќе го помине Реал,туку дека има шанси да го победи во Германија иначе во Мадрид според мене приказната ќе биди друга.

Не циркулирај,објасни му дека Реал Мадрид не е Барселона.Нема потреба од мотивација против просеци.[DOUBLEPOST=1460060565][/DOUBLEPOST]Кога сме кај повратните типувам дека Возбург ќе ги елиминира фашистите.
Ни мртви а.к.а Хуанито,ни живи не го спасуваат овој Реал.
Барса ќе си има големи маки,поготово ако први примаат гол.
Баерн и Сити благи фаворити.

Последно уредено:
Не циркулирај,објасни му дека Реал Мадрид не е Барселона.Нема потреба од мотивација против просеци.[DOUBLEPOST=1460060565][/DOUBLEPOST]Кога сме кај повратните типувам дека Возбург ќе ги елиминира фашистите.
Ни мртви а.к.а Хуанито,ни живи не го спасуваат овој Реал.
Барса ќе си има големи маки,поготово ако први примаат гол.
Баерн и Сити благи фаворити.

А времето у вторник какво ќе биде ?

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Можни резултати за утре на Бернабе: 0 - 0, 1 - 1 или 2 - 1. Освен ако не ги послужи некоја луда среќа или Волфсбург да направат некој страшен кикс во одбрана во ран дел од натпреварот (што е малку веројатно, Ширле уште сеа гризе ко куче по весници :)) играчите на Реал ќе се усерат и ќе се фокусираат на Ла Лига т.е ќе се фокусираат да се молат Барса да искикса две утакмици, а Атлети барем против Билбао.

До душа Волфсбург ако даде гол сигурно иде натака.

Последно уредено од модератор:
Можни резултати за утре на Бернабе: 0 - 0, 1 - 1 или 2 - 1. Освен ако не ги послужи некоја луда среќа или Волфсбург да направат некој страшен кикс во одбрана во ран дел од натпреварот (што е малку веројатно, Ширле уште сеа гризе ко куче по весници :)) играчите на Реал ќе се усерат и ќе се фокусираат на Ла Лига т.е ќе се фокусираат да се молат Барса да искикса две утакмици, а Атлети барем против Билбао.

До душа Волфсбург ако даде гол сигурно иде натака.
а ке дадат

Реал оди понатаму, скромни 3-0 а можеби и повеќе. Барса од друга страна со играта на последните 3 меча поарно да не излегува на терен, Симеоне ќе ги силува. Киксовите во лигата сигурно не се случајни или калкулации, ако не се средат до среда ќе ги среди некој друг.

Во ниту еден дуел не може да кажеме со сигурност дека некој оди понатаму, а некој е елиминиран. Волфсбург има добра предност, но Реал ако отвори рано со гол, може да ги добие со 6-0. Кај Сити и ПСЖ може сешто да се случи. После овој пад во формата на Барселона, се може да се очекува против Атлетико. Иако мислам дека ако Атлетико мине, тоа ќе биде со победа од 1-0. Ако Барса даде гол, нема никаква шанса да прими три. Доволно е да дадат гол во Мадрид. Бенфика исто не е за отпишување, и Баерн не е непобедлив.

Изгледа само јас сум доста сигурен у пролаз на ПСЖ. Типувам дека ќе си ја завршат работата уште у прво полувреме. 20-80 во корист на ПСЖ.

Атлетико - Барса би рекол 50-50 шансите. Можда може да се каже дека Барса е ептен благ фаворит поради резултатот од првиот меч , али со моменталната форма ништо не се знае. Овде се е отворено.

Бенфика - Баерн - Овде лаганица минува Баерн , нема шанса да не дадат макар 1 гол. Бенфика да даде 3 е ај да не кажам невозможно , али страшно тешко изводливо. 10-90 во корист на Баерн.

Реал - Волфсбург - Тешко , али не и неизводливо за Реал. Само да не тргнат како улави по топката и да оставаат простор назад за контри. Ова му е поголем тест на Зидан отколку тој на Камп Ноу. :icon_lol: Би рекол 55-45 во корист на Реал.

Реал ќе ги демолира.
Баерн дава барем гол, така да сигурно оди понатаму.
Барса ќе биде напната, ама подобар тим се и мислам дека ќе победат.
Псж се подобар тим, ама лош резултат во првата.Предност им давам нив но оваа ми изгледа за најтешка за предвидување.

двајцата најдобри играчи на Бенфика (Жонас и Гаитан) нема да играат, така да нема што да бараат против Баерн.

мислам дека Реал ќе тепа 3,4-0... нешто налик на Барса кога изгуби од Милан 2-0 у гости па после тепаа дома 4-0.

Реал со хендикеп -2.5
Атлетико понатаму
Бенфика и ПСЖ 3+

:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom