UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
CfcBebsWQAApRVX.jpg

The_kop Чакир

Инаку и јас мислам дека Реал ќе ги здроби на Бернабе, нарочито ако даде рано гол. Само ме изненадија колку беа лоши вчера, тотално спротивно издание од она во Барселона. Очигледно летнаа малце во облаци... Него, дали го виде некој Роналдо каква фаца направи при еден фаул во второто полувреме? Леле како се излигави, две солзи му капнаа од барокното циганско лице, почна да реди зашо го удриле по цеваница, му ебам тоа лиглето.

Не се опуштија Реал Мадрид туку тоа е правото нивно лице за оваа сезона кога играат на гостински терен..убеден сум дека победата против Барселона е само знак на мотивација поради тоа што играа против најомразениот ривал а во секој друг случај Реал Мадрид се катастрофа на гости па затоа не треба толку да ве чуди резултатот...

Јас уште пред неколку недели кога беа извлекувањата прогнозирав дека Волфзбург можи да го победи Реал на домашен терен ама експертот Џонтра ме направи ретардиран бидејќи тој смета дека сите екипи во Германија освен Баерн се рекреативни..епа добро тие рекреативните екипи еве ги на чекор до 1/2 финале во ЛШ,ама професионалците од Италија си гледаат ЛШ и ЛЕ на телевизија...

Не знам за вас ама јас ќе уживам во годинешниве полуфиналиња од ЛШ доколку испаднат Реал, Барса и Баерн. :pipi:

Сакаме промени! Сакаме промени! Сакаме промени! Сакаме промени...

Не се опуштија Реал Мадрид туку тоа е правото нивно лице за оваа сезона кога играат на гостински терен..убеден сум дека победата против Барселона е само знак на мотивација поради тоа што играа против најомразениот ривал а во секој друг случај Реал Мадрид се катастрофа на гости па затоа не треба толку да ве чуди резултатот...

Јас уште пред неколку недели кога беа извлекувањата прогнозирав дека Волфзбург можи да го победи Реал на домашен терен ама експертот Џонтра ме направи ретардиран бидејќи тој смета дека сите екипи во Германија освен Баерн се рекреативни..епа добро тие рекреативните екипи еве ги на чекор до 1/2 финале во ЛШ,ама професионалците од Италија си гледаат ЛШ и ЛЕ на телевизија...
Ако идеме според твојата логика, и Волфсбург се мотивирале против големиот Реал Мадрид и изиграле страшна утакмица, исто како и Реал против Барселона. :kafence:

Ако идеме според твојата логика, и Волфсбург се мотивирале против големиот Реал Мадрид и изиграле страшна утакмица, исто како и Реал против Барселона. :kafence:

Најн..Реал-Барселона е најголемо и најомразено дерби во Шпанија каде натпреварот нешто значи за нивните навивачи и нормално е дека ќе дадат се од себе и двете екипи без разлика во каква ситуација се наоѓаат

А ова е прв натпревар во 1/4 финалето во ЛШ против не толку атрактивна екипа која доаѓа од друга држава што немаш никаква поврзаност...

NМА РАЗЛИКА

Џони ај не се фолирај ни ти не веруваше дека Волфсбург има шанси да го помине Реал. Си типуваше ко и сите ние дека ќе ги истрескаат. :D

Интересно е како паѓаат во вода сите проценки (и тоа не само на форумов од стручњаци од висок профил како Џотра Волта и Џони Вајсмилер), туку буквално од сите светски медиуми, поранешни фудбалери, тренери итн.

Сите 4 фаворити беа бледа сенка од тоа што се очекуваше, затоа фудбалот е толку непредвидлив, пошто е најтимски можен спорт и има мал милион фактори кои можат да влијаат на еден меч.
Поради тоа е смешно да се оценува трењер од рангот на Гвардиола врз основа на 2 меча во сезоната (и тоа во полуфинале од ЛШ) или пак јачина на некој играч како Силва ради еден кикс.

Џони ај не се фолирај ни ти не веруваше дека Волфсбург има шанси да го помине Реал. Си типуваше ко и сите ние дека ќе ги истрескаат. :D

Јас не реков дека Волфзбург ќе го помине Реал,туку дека има шанси да го победи во Германија иначе во Мадрид според мене приказната ќе биди друга.

Најјако е што и по првиве утакмици ретко сеа кој пак ќе се осмели да прогнозира за пролаз у полуфинале....

Интересно е како паѓаат во вода сите проценки (и тоа не само на форумов од стручњаци од висок профил како Џотра Волта и Џони Вајсмилер), туку буквално од сите светски медиуми, поранешни фудбалери, тренери итн.

Сите 4 фаворити беа бледа сенка од тоа што се очекуваше, затоа фудбалот е толку непредвидлив, пошто е најтимски можен спорт и има мал милион фактори кои можат да влијаат на еден меч.
Поради тоа е смешно да се оценува трењер од рангот на Гвардиола врз основа на 2 меча во сезоната (и тоа во полуфинале од ЛШ) или пак јачина на некој играч како Силва ради еден кикс.

Не знам дали пратиш добро но јас типував дека Волфзбург ќе го победи Реал Мадрид,Атлетико со Барса ќе биди изедначен дуел ...а за Бенфика со Баерн се знае дека ја подржувам Бенфика...како и многу други на форумот колку што забележав сакавме и претходно аутсајдерите Бенфика,Атлетико и Волфзбург да поминат понатаму поради претераното форсирање на големата тројка од УЕФА..веќе претерано е секоја година да се избегнуваат во 1/4 финале..

Од Џониов поголем стручнак нема.Од се се разбира.

Од Џониов поголем стручнак нема.Од се се разбира.

Ви благодарам на комплиментите..да не сакате да ви ги истипувам реваншите па за да фатите некоја банка?..тука сум за секоја услуга господине вие само треба да појавите желба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom