- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.463
- Поени од реакции
- 7.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стерјов вика изгледа во офсајд беше Клиши, а он пресече топка на неговата половина.![]()
Чекајте малку другари, со еден гол Реал има многу поволен резултат. Само да не почнат да се бранат Волзбург како вчера Атлетико пошо ќе го јадат. Вака ако остане многу тешко ќе му биде на Реал дома.
Иначе, ете го Ибрахимович, најјакиот напаѓач у свет. Пенал и ваква шанса пример Лева, Суарез и Агуеро нема шанси да промашат во рок од 5 мин.
Benzema se zdobi so poteska povreda izgleda.Problem za Real ,a i za Francija ako se povredi na podolg rok.
Ако испичкаат германциве и да се бранат од прва минута, ќе го јадат немиен како лани Порто. Нека тргнат најофанзивно на почетокот на гол и се или ништо. Со еден гол и Реал ќе падне психички пошо ќе мора 4 да даде.. така да, мое мислење е дека ако се бранат не одат понатаму, ако играат напаѓачки нема да дозволат само Реал да напаѓа и да ствараат лесно шанси..
Инаку ме мрзи да барам на почеток на сезона кога се расправавме за Сити дали можеле до полуфинале... можат и те како, супер резултат извадија. Незнам како се со повредените, али со Јаја, Компани и Стерлинг.. плус домашниот терен имаат големи шанси за полуфинале.
Многу често ваквите слични ситуации судиите ги окарактеризираат како пенал. Реков слични, бидејќи оваа е ептен специфична ситуација заради тоа што апсолутно се гледа дека раката на Лам се најде таму само и само заради тоа што направи клизечки старт
Пуштете од 5:40 и кажете ми дали требало да се досуди пенал за Бенфика. Ме интеесира ваше мислење.
@Џони Вајсмилер @Mondonico и од било кој друг член![]()
Ja мислам дека е пенал, раката одвоена од тело, го спречува движењето на топката и тоа е тоа, од кај знаеш таму што ќе се десело ако поимнела топката.
Пуштете од 5:40 и кажете ми дали требало да се досуди пенал за Бенфика. Ме интеесира ваше мислење.
@Џони Вајсмилер @Mondonico и од било кој друг член![]()