- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.727
- Поени од реакции
- 6.649
Aко Јунајтед под Мојс можеше на Олимпиакос да им надокнади 2-0, овој Реал може на Волфзбург и те како.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си најјакиот лик на форумов убедливо!!se posigurno e deka real ke ja osvoe titulata vo spanija samo![]()
Мислам дека е, памтам првото 1/2 финале со Мурињо коа игравме против вас коа не поминавте на пенали, исто ваков пенал свирнаа за Реал после центаршут на Ди Мариа, не памтам кој дефанзивец беше на Баерн што ја фати со рака исто во клизачки старт.
Пуштете од 5:40 и кажете ми дали требало да се досуди пенал за Бенфика. Ме интеесира ваше мислење.
@Џони Вајсмилер @Mondonico и од било кој друг член![]()
Според мене немаше никаква намера од Лам,според мое мислење се пушти со клизач мислејќи дека ќе ја даде пред него,башка неможе да се види од ова видео дали влијае за креирање гол шанса.[DOUBLEPOST=1459982151][/DOUBLEPOST]
Пуштете од 5:40 и кажете ми дали требало да се досуди пенал за Бенфика. Ме интеесира ваше мислење.
Oва некои го судат некои неСпоред мене немаше никаква намера од Лам,според мое мислење се пушти со клизач мислејќи дека ќе ја даде пред него,башка неможе да се види од ова видео дали влијае за креирање гол шанса.