UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Aко Јунајтед под Мојс можеше на Олимпиакос да им надокнади 2-0, овој Реал може на Волфзбург и те како.

Реал :pos::pos::pos:. Една шанса не направија слепците хаха шампиони ке биле..

Да не барам на темава од вчера колку го спомнаа Суарез и тоа што требало да биде исклучен, ама за Марсело нема пола коментар од истиве

https://streamable.com/2rkp

Ај што го клоцна ко магаре со намера, па и дајва...цело е кога има се. На крај не црвен за клоцање и дајв, туку жолт за противникот.

Можи 3-1 ќе биди во Мадрид :D ама сигурен сум дека не одат понатаму. Кој сака да се кладиме? Јелена Карлеуша ја клавам на аватар месец дена.

Последно уредено:

Пуштете од 5:40 и кажете ми дали требало да се досуди пенал за Бенфика. Ме интеесира ваше мислење.

@Џони Вајсмилер @Mondonico и од било кој друг член :D

Пуштете од 5:40 и кажете ми дали требало да се досуди пенал за Бенфика. Ме интеесира ваше мислење.

Мислам дека е, памтам првото 1/2 финале со Мурињо коа игравме против вас коа не поминавте на пенали, исто ваков пенал свирнаа за Реал после центаршут на Ди Мариа, не памтам кој дефанзивец беше на Баерн што ја фати со рака исто во клизачки старт.
Ваљда се свири зашто го мења движењето на топката.

Според мене немаше никаква намера од Лам,според мое мислење се пушти со клизач мислејќи дека ќе ја даде пред него,башка неможе да се види од ова видео дали влијае за креирање гол шанса.[DOUBLEPOST=1459982151][/DOUBLEPOST]
Според мене немаше никаква намера од Лам,според мое мислење се пушти со клизач мислејќи дека ќе ја даде пред него,башка неможе да се види од ова видео дали влијае за креирање гол шанса.
Oва некои го судат некои не

Тешка ситуација,според мене мислам дека не е пенал бидејќи не треба да се зема во обзир само раката туку и целовкупната ситуација каде мислам дека и после раката имаше играч на Баерн и плус Лам неможи да ја скрие раката при лизгачки старт иако по правило се свират пенали....е сега јбг судењето по правила не е секогаш ефективно

Хихи, Волфсбург сите ги сметаа за најслаба екипа од овие што останаа (признавам, и јас ги сметав), а само тие имаат два гола предност. :ROFLMAO: Не ги гледав, ја гледав киксерскава утакмица ПСЖ-Сити, ама не може да не фаќам сеир сега. :)

Инаку добро е што нема ниедна сигурна екипа во полуфинале, ќе има „кинење“ на сите дуели следната недела...

Ајде сега за Волфсбург пак. :pos: Кој разбира шпански ќе се искини од смеење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom