UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Наголема грешка на матуиди беше што изгуби таму топка , полсе пуци може да се позиционира бољи
Кавани која цепеница е човече
Да не знае чоек кој е по труп - он или Бензема [emoji90]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

што напраи Кавани за да биде труп според тебе ?
Ибра 1о пати по труп беше пенал и 1на1 утна ....

Нудим 1.000.000€ за тој што ќе му ги искрши двете ноге на Данило, до степен да не може да прооди више, а камо ли да мисли на фудбал.
За парете, ќе се снајдем некако.
Ајде, ајде не туку треси глупости. Факинг Волфсбург 2-0, уште да се појавиш по се‘ што изнакажавте за Барселона, која играше со 10 пати подобар противник од вие сега.

Benzema se zdobi so poteska povreda izgleda.Problem za Real ,a i za Francija ako se povredi na podolg rok.

Луиз и Данило циркузанти невидени :motorce:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Ајде, ајде не туку треси глупости. Факинг Волфсбург 2-0, уште да се појавиш по се‘ што изнакажавте за Барселона, која играше со 10 пати подобар противник од вие сега.
Не сум пичка па да се крием.

ПСЖ какви шугави голови дава, бреј.

Наголема грешка на матуиди беше што изгуби таму топка , полсе пуци може да се позиционира бољи

што напраи Кавани за да биде труп според тебе ?
Ибра 1о пати по труп беше пенал и 1на1 утна ....
Ја гледаш утакмицата или дека има шанси да потпише за јуве па се инатиш.Добар играч е ,ама денес е дрво [emoji6]

Ја гледаш утакмицата или дека има шанси да потпише за јуве па се инатиш.Добар играч е ,ама денес е дрво [emoji6]

Ќе да ги пишиш дека има шанса да потпише за Јуве, ем игра SS, имаше одлични проигрувања, шутот со гла беше одличен водеше до гол, топката ја префрла од една до др страна одлично и доста прецизно се на се одлична утакмица.
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom