UEFA Champions League 2015/2016

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.821
Поени од реакции
17.768
@Mondonico Почнавме со навреди. Браво добар си. Кисче.

@DeviAngel Кажи ми како напредувале Италијаните? Во последните 4 години , 2 години имаат само 2 претставника во ЛШ. Не ми изгледа некој напредок ова.
Ти кажав многу убо 3 пати ти нагласив коефициентите си кажуваат нема што да дебатирам два дена за едно и исто, ако се согласваш супер, ако мислиш терам инает пак супер сеедно. Твое право е дали ти изгледа како напредок сепак е мислење али фактите говорат друго, а фактите се уефа коефициентите.[DOUBLEPOST=1443635748][/DOUBLEPOST]
Тотално заборајв дека Манчестер игра со Wolfs. значи Манчестер на ТВ, Јуве на сопкаст (y)[DOUBLEPOST=1443636049][/DOUBLEPOST]Алваро Мората постигнува голови на последните 4 натпревари во низа во Лигата на Шампионите. Вечерва му е потребен уште еден гол за израмнување на постигнувањето на Алекс Дел Пиеро.

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Он каков сака нека биде, ти припази. Ако ти врие тинејџерската крв, не реплицирај и батали ја дискусијата.
Ако имаш да кажеш нешто повеќе направи го тоа преку порака, преку казнени поени, бан или не знам што. Еден куп работи се испишуваат на форумот, па ретко вака се нафаќате модераторите да си одбраните некој член.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.542
Ако имаш да кажеш нешто повеќе направи го тоа преку порака, преку казнени поени, бан или не знам што. Еден куп работи се испишуваат на форумот, па ретко вака се нафаќате модераторите да си одбраните некој член.
Може се пронашол модераторот во таа фраза, од кај знаеш. :kafence::kafence:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Доволно беа 10 минути Манчестер, 3 пати слушнав ШНЕДЕРЛАН и сменив. Не можам да ги слушам овие двајца, у тежок филм влезени коментатори.
Драган беше многу боље порано. Крш е сеа.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Гледај си жабари бе... шу кур бајо мој енглези, шваби...бем им стомајки :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom