Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.502
- Поени од реакции
- 10.257
За другаро ти викам бе, бецил.Имам појма поќе од шо мислиш вервај(за Џони)
За другаро ти викам бе, бецил.Имам појма поќе од шо мислиш вервај(за Џони)
Е па ако го прочита тогаш јасно ти е дека не треба да ме нервираш и да го омаловажуваш ЛиверпулОти не рече бе, не го прочитав на време зборчето под никот кој ти е, немаше ни да се мачам ![]()
Ако ги изиграм обратно секакоЏони прашај го сигурно си чисти ќар.
Мислам дека ако ова година има сличен резултат на ласнката во Европа тогаш сеедно за наредната сезона пак имаат место + Италијанците само прашање од кога и колку време.Ти си ретко глупа појава стварно.
Ај сега кажи ми кој си ти, кој сме ние овде да кажуваме субјективно и за инает кој колку места заслужува да има во ЛШ? Не за џабе тоа е математички утврдено, со збир на резултати, со статистика, со триста чуда. Ако математиката и статистиката донесена од луѓе многу попаметни од мене и тебе и секој човек кој пишува овде велат дека некоја лига треба да има три, а друга четири претставници тогаш тоа е така и нема повеќе дискусија! Во бројките и во фактите нема простор за субјективност и за инает.
А и колку се уплашивте вие дека на Англија може да и се одземе четвртото место, мислиш готово е бидна веќе. Далеку е од тоа сеуште, замислете за да се деси треба енглезите да имаат уште една сезона во Европа како ланската. Ако пак се деси ниеден тим од ПЛ да не игра 1/4 финале во било кое натпреварување тогаш стварно не знам кој би бил проблемот и зошто не би било правилно да им се одземе на некоја сезона тоа 4то место.
cekaj vecerta e pred nasГо имаме победникот кај голманите , а тоа е од Астана .![]()