UEFA Champions League 2015/2016

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.830
Поени од реакции
12.282
Оти не рече бе, не го прочитав на време зборчето под никот кој ти е, немаше ни да се мачам :icon_lol:
Е па ако го прочита тогаш јасно ти е дека не треба да ме нервираш и да го омаловажуваш Ливерпул :misticen:[DOUBLEPOST=1443634140][/DOUBLEPOST]
Џони прашај го сигурно си чисти ќар.
Ако ги изиграм обратно секако

E

Epsilon

Гостин
United XI: De Gea; Valencia, Smalling, Blind, Darmian; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Rooney, Memphis; Martial.

United subs: Romero, Jones, McNair, Pereira, Young, Fellaini, Wilson.

Ги тртиме во фрфулката

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Фаќаш топка назад, и ја рогаш у аут или напред, евентуално на голман враќаш, и тој ја рога. Не пробуваш да ја задржиш и да го поминеш играчот. Убаво им бидна.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.821
Поени од реакции
17.768
Ти си ретко глупа појава стварно.

Ај сега кажи ми кој си ти, кој сме ние овде да кажуваме субјективно и за инает кој колку места заслужува да има во ЛШ? Не за џабе тоа е математички утврдено, со збир на резултати, со статистика, со триста чуда. Ако математиката и статистиката донесена од луѓе многу попаметни од мене и тебе и секој човек кој пишува овде велат дека некоја лига треба да има три, а друга четири претставници тогаш тоа е така и нема повеќе дискусија! Во бројките и во фактите нема простор за субјективност и за инает.

А и колку се уплашивте вие дека на Англија може да и се одземе четвртото место, мислиш готово е бидна веќе. Далеку е од тоа сеуште, замислете за да се деси треба енглезите да имаат уште една сезона во Европа како ланската. Ако пак се деси ниеден тим од ПЛ да не игра 1/4 финале во било кое натпреварување тогаш стварно не знам кој би бил проблемот и зошто не би било правилно да им се одземе на некоја сезона тоа 4то место.
Мислам дека ако ова година има сличен резултат на ласнката во Европа тогаш сеедно за наредната сезона пак имаат место + Италијанците само прашање од кога и колку време.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
@Mondonico Почнавме со навреди. Браво добар си. Кисче.

@DeviAngel Кажи ми како напредувале Италијаните? Во последните 4 години , 2 години имаат само 2 претставника во ЛШ. Не ми изгледа некој напредок ова.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Го имаме победникот кај голманите , а тоа е од Астана . :pos::pos::pos:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Каква шанса промашија и по некоја минута примаат гол ала Оспина.:kafence:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Да не пробаше да си ји поправи грешката, ќе ја исфрлеше соиграчот, но тоа е.

Еве ги, вратија. :pos::pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom