UEFA Champions League 2015/2016

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И да ви ебам патриотите, сите за нас треба да навивате, да не сакате педериштата да поминат групи случајно!

Со Јани Макрадули у нови победи :oeoeoe:
Јас искрено сакам да поминат Арсенал понатаму бидејќи играат добар фудбал и се симпатична екипа,само се вклучив во дискусијата бидејќи сметам дека Баерн Минхен е далеку подобра и поквалитетна екипа и во други околности каде победата за Баерн би била неопходна тогаш ќе гледавме друга слика на теренот..а вака нема шо да се дискутира

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Ме изнервираа ептен, заслужено ли изгубија хрватите барем?
Не беше заслужено , по тоа што го гледав на мулти преносот повеќе шанси имаа Динамо , според мене незаслужено загубија.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ме изнервираа ептен, заслужено ли изгубија хрватите барем?
Јас до пред малце гледав снимка, скоро пола саат од прво. Добро играа, имаа и шанси, трчаа, разиграни. Што им се деси во второ врска неам.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Братски Олимпијакос си гази и во оваа тешка група има огромни шанси да пројде, а за денеска сигурен бев дека тепаат и на спортска ја играв затоа што усташите ке служат за поправање на гол разлика како поодминуваат утакмиците...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.765
Јас до пред малце гледав снимка, скоро пола саат од прво. Добро играа, имаа и шанси, трчаа, разиграни. Што им се деси во второ врска неам.
Мамиќ ефект. :D
Динамо погодиле и статива у прво и статива откако Арсенал им даде гол на Баерн. Примиле гол од мртов агол:facepalm:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Еј еј полека никој не вика дека Барен е слаб,и дека Арсенал за нив е класа не си вртите како вас ви одговара само малце ве спуштија на земја тоа е тоа,инаку се надевам дека и на Алијанс арена пак ќе им пуштите

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Се плашам дури и по дома нешто да прашам, да не излезе @vidooq од шифоњер и да ми одговори.
Ја поише од Факе би се плашел на твое место да сум, ама ти си знаеш.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Тоа е човечка психологија,и ти кога имаше предност во било кој спорт се отпушташ и не делуваш 100% заангажирано па колку сакаш биди професионалец,ова не е детски муабет ова е реалноста во современиот професионален фудбал кој го гледаме сите ние..
Денес цел град ги убедував дека Арсенал нема да изгуби иако сите беа убедени поради квалитетот на Баерн Минхен,сепак тука се работи за големи пари и самиот пристап на екипа како Баерн Минхен која делуваше стерилно и безидејно го кажува своето...

Тој натпревар со овој небо и земја,и тогаш Баерн играше полабаво поради огромната предност ама сепак се работеше за нокаут фаза а ова делуваше на ревијален пријатеслки дуел без никакви стартови,жар и картони..едноставно натрпеварот немаше никакво значење за Баерн..не знам како да ви го објаснам ова
Арсенал посекако ќе биди втор во групата, па затоа не беа заангажирани со Олимпијакос ? Така ? По твојата филозофија Џонија ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom