UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Барса, Реал, Баерн, Јуве.
Честито полуфинале и со среќа.
Шампионот мислам дека ќе се одлучи меѓу Баерн и Реал.

Дај боже да грешам, ама волку што се палите на Монако ко да се Тетекс ќе ви се удри од глава.Истото важи и за пациентине од шпањолска во врска со ПСЖ

Ако е Тетекс сигурно ќе ги треснат од глава.
Вака со Монако пак некоја шанса имаат :)

ке биде интересно од топ 4 лигите по еден представник да има у 1/2

Незнам дали пишав овде, ама цело време велев дека ако меѓусебно се паднат Реал, Барса или Баерн, нема да гледам фудбал.

Не знам зошто ама мене ми мириса дека Реал полесно од очекуваното ќе го помине Атлетико. :toe:

Дај боже да грешам, ама волку што се палите на Монако ко да се Тетекс ќе ви се удри од глава.Истото важи и за пациентине од шпањолска во врска со ПСЖ

Сакам еден од Порто или Јувентус да освои.
Брат во конкуренција на Баерн, Барса, Реал, ПСЖ, Атлетико и Порто на кого да се радуваме? Нам ни се падна најслабиот тим од сите 7 можни противници. Се разбира дека може да испаднеме, ЛШ е оваа, ама ни се погоди најмалку квалитетниот тим од сите осум во четвртфиналето.

Брат во конкуренција на Баерн, Барса, Реал, ПСЖ, Атлетико и Порто на кого да се радуваме? Нам ни се падна најслабиот тим од сите 7 можни противници. Се разбира дека може да испаднеме, ЛШ е оваа, ама ни се погоди најмалку квалитетниот тим од сите осум во четвртфиналето.

Да не ви се повредеше Погба станот го ставав.Алегри знае како да изигра у ЛШ.Ти реков сенадевам дека ќе пројдете и дури и дека ќе освоите со некоја среќа.Или вие или порто

До вчера се зголемваше бројот на фаној на Арсенал кој сакаја да падни Монако со Баерн. Сега сите сакат да помини Монако понатаму :D

ЧЕТВРТФИНАЛЕ, ЛШ

14. април: Атлетико-Реал, Јувентус-Монако (20,45ч)
15. април: ПСЖ-Барселона, Порто-Баерн (20,45ч)

21. април: Барселона-ПСЖ, Баерн-Порто (20,45ч)
22. април: Реал-Атлетико, Монако-Јувентус (20,45ч)

Јас сум пресреќен на тоа што ги одбегнавме Барса, Баерн, Реал, со тоа би требало да се сложат и моите колеги од фан клуб, а во исто време никако да се омаловажи Монако, може да се гледа само како поволен ждреп.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom