- Член од
 - 22 јули 2010

- Мислења
 - 32.528

- Поени од реакции
 - 81.968

Stvarno izvini ako te navrediv so pistov
Не ме навреди туку како можеш да кажеш ПАК, ко секоја година да испаѓа од група. Тие 5 години немаат играно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno izvini ako te navrediv so pistov
значи си сигурен дека ќе има пак ?Pa da mislev sega i naredna pak,zatoa
Во негова одбрана, последен пат кога Ливерпул играше ЛШ мислам оти испадна од група, со Атлетико беа или така нешто.Не ме навреди туку како можеш да кажеш ПАК, ко секоја година да испаѓа од група. Тие 5 години немаат играно...
[DOUBLEPOST=1418158681][/DOUBLEPOST]со лион и фиорентина биле, моја грешка.. А после тоа во Лига Европа истата сезона испаднале од Атлетико во 1/2 финале. xDбуџетот за плати им е плафон, лош менаџмент имаат во тој дел.Не ми е да провоцирам,само ме интересира што беше главниот проблем кај Ливерпул да неможат да го надокнадат Луис Суарез со подобар и поголем калибар напаѓач од Рики Ламберт и Балотели??
Пари очигледно имаа....сигурен сум и дека знаат да препознаат квалитет од просек напаѓач...
Се кандидираше у избор на година за најглуп потег.[emoji4]Шо напрај Маркович ? Црвен директен шо јаде ?
Го удри Сафари по лице т.е малце го чепна овој изглуми за Оскар и директен црвен.Шо напрај Маркович ? Црвен директен шо јаде ?
 Испаѓа оти Мојс за него е доктор.