UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ме навреди туку како можеш да кажеш ПАК, ко секоја година да испаѓа од група. Тие 5 години немаат играно...
Во негова одбрана, последен пат кога Ливерпул играше ЛШ мислам оти испадна од група, со Атлетико беа или така нешто. :D[DOUBLEPOST=1418158681][/DOUBLEPOST]со лион и фиорентина биле, моја грешка.. А после тоа во Лига Европа истата сезона испаднале од Атлетико во 1/2 финале. xD

Не ми е да провоцирам,само ме интересира што беше главниот проблем кај Ливерпул да неможат да го надокнадат Луис Суарез со подобар и поголем калибар напаѓач од Рики Ламберт и Балотели??

Пари очигледно имаа....сигурен сум и дека знаат да препознаат квалитет од просек напаѓач...

Не ми е да провоцирам,само ме интересира што беше главниот проблем кај Ливерпул да неможат да го надокнадат Луис Суарез со подобар и поголем калибар напаѓач од Рики Ламберт и Балотели??

Пари очигледно имаа....сигурен сум и дека знаат да препознаат квалитет од просек напаѓач...
буџетот за плати им е плафон, лош менаџмент имаат во тој дел.

Не е Маркович крив овој Роџерс е за бркање одма,таа пара што ја упропастил на вакви играчи...

Црвен за играчот што влезе во второ за да помогне пресврт (y) (y)

А Кутињо уште е на клупа..освен ако неам некоја повреда..не знам што да речам за Ливерпул денеска..

A најјако од се, без шпиц тргна да брка пресврт. :facepalm: Испаѓа оти Мојс за него е доктор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom