Не ни сега имаме најповеќе до денес бевме изедначени![]()
ај догодина здравје ќе изгубат може

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни сега имаме најповеќе до денес бевме изедначени![]()
Одлична утакмица, Јуве пријатно ме изненади, реално беше и очекувано Барса да победи и тоа е тоа.
Сериозни сте со муабетиве дека Јуве имале тим за иднина и ова им е добра увертира за следната година, поискусни ќе биле за финале? Пола тим им е за во пензија, а знаејќи ги жабарите тешко дека ќе биде јака пара дадена за да се донесат класа играчи, така да мислам дека е многу тешко да повторат ваков успех во Европа.
Највеќе ми е мило за Луис. Од мртвилакон наш Ливерпул, успеа да стигне до триплете и да даде гол и вечерва.[
“His position is different. Pogba has a multi-season contract, is growing year on year and we need quality players to improve the team.
“In this case, the desire of the club is predominant over that of the player. Our rapport is excellent, we don’t want to sell him, there are no negotiations and we have no intention of starting any.”
Не го сваќам брат како тешење поради проста причина што до пред 8 години бевме втора лига, 2 години 7мо место и се вративме покрај сето ова стигнаве до финале и докажавме дека не стигнавме случајно барем според мене. Срцето го оставија на терен нашите играчи, да нападот на Барса е страшен и заслужено победија ама најереален резултат беше 1-2 барем според мене.Да ти кажам само нешто искрено, сеа се тешиш вака, ама кога ќе ти текне за година-две ќе ти биде уште повеќе мака. Јас таман се излечив од поразот од 2009та, не акнаа и во 2011...сеа страв ќе ми биде Манчестер да се пласира во ново финале. Ќе цркнам во случај да изгубат и трет пат по ред.![]()
Суарез сам им кажа@RickyLFC9 дај бе кажи некој збор за хејтерите на Суарез![]()
Третиот па бил смешен.
Па реално ако правиме муабет, така ќе да е...
П.С Ваква одбрана само Џиџи знае да направи, и никој друг!!!
![]()
п.с Ракитиќ е најјак, каков баланс и дава на Барса чудо, сите работи у везниот ред ги врши, Бускетс само рутинирано позади него.![]()
И сега прашањето е Пеп или Енрике???
Има 3 играчи над 30 год и пак си запнал тотален ремонт...И буфон мислам не си иде годинава.@DeviAngel цела одбрана е прилично лоша, како капак на се Буфон си оди а тој беше класа голман реално и ги правеше дефанзивциве подобро отколку што се. Вчера бранеше феноменално, малку голмани можат таква партија да пружат. Лихштајнер е реално ограничен во напад и како прва опција не е реално да се очекува да се освои ЛШ со него. Евра е стар, Бонучи киксер, Касерес веќе 30 а цела сезона повреден. Треба тотален ремонт ако сакаат повеќе, поготово што сега ќе го нема Буфон позади последната линија
Барзаљи, Лихштајнер, Евра, Касерес цела сезона повреден, Буфон ако си оди на што остануваат? Сторари и Бонучи? Бонучи е далеку од прв стопер ако се сакаат успеси во Европа.Има 3 играчи над 30 год и пак си запнал тотален ремонт...И буфон мислам не си иде годинава.