UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат се Ок, ама не не еби за болдираново. Кое водење, ја лупа напред и трча ко луд. Меси е пример за водење топка. Ја допира на секој чекор.
Не ми го сфати постот, нема везе. Не реков дека Меси не знае топка да води, само на различен начин ја води во однос на Роналдо. Ти викам мене како ми изгледа перцепцијата за тоа како треба да изгледа еден спортист, па затоа го дадов примерот. Иначе Меси ја лепи топката за нозе, затоа и подоле напишав дека има ниско тежиште и затоа е уште потежок за чување.

Лејј не ми се верува какви луѓе има значи,сеа цел свет коа збори дека Меси е најдобар и дека освоија ама буквално од СИТЕ ЛЕЛЕ НАЈДОБАР Е.Па кај бевте вака да зборите коа изгубија од Баерн 4-0 бе лиглиња ниедни,или тогаш Роналдо ви беше најдобар?
Иначе честитки за фановите на Барса за освоената титула,браво и за Јуве покажаа дека не се случајно у финале и дека лесно можеа да дојдат до титулата.

Не ми го сфати постот, нема везе. Не реков дека Меси не знае топка да води, само на различен начин ја води во однос на Роналдо. Ти викам мене како ми изгледа перцепцијата за тоа како треба да изгледа еден спортист, па затоа го дадов примерот. Иначе Меси ја лепи топката за нозе, затоа и подоле напишав дека има ниско тежиште и затоа е уште потежок за чување.
Ок си е, те разбирам. Роналдо е стварно покомплетен у тој смисол, ама мислам дека Меси баш ради тоа е боље од него. Има специфична градба и многу е тежок за чување.

Најсоодветен коментар шо го имам слушнато за нив двајца е:

Роналдо е покомплетен, Меси е поконкретен.

Колку сте само исфантазирани ќе помисли некој самиот Меси ми реплицира. Се што требаше е да ве пецнам малку и се запаливте ко осмоодделенка на екскурзија.

Немаше добра утакмица ете реков, не на нивото на кој го направите, бог и што ти ја знам. Факт е дека кој и да било посолиден фудбалер ќе го направеше истото што го направи и Меси денеска. Вториот гол беше целосно вина на Евра бидејќи спиеше ко теле и не покри кај што требаше, што не е ситуација со голот на Мората бидејќи беше сам, во случај да ми споредувате. Третиот гол беше смешен не сакам ни да го коментиран.

Колку сте само исфантазирани ќе помисли некој самиот Меси ми реплицира. Се што требаше е да ве пецнам малку и се запаливте ко осмоодделенка на екскурзија.

Немаше добра утакмица ете реков, не на нивото на кој го направите, бог и што ти ја знам. Факт е дека кој и да било посолиден фудбалер ќе го направеше истото што го направи и Меси денеска. Вториот гол беше целосно вина на Евра бидејќи спиеше ко теле и не покри кај што требаше, што не е ситуација со голот на Мората бидејќи беше сам, во случај да ми споредувате. Третиот гол беше смешен не сакам ни да го коментиран.
Да го дадеше Пеналдо ќе кајше оти е мајсторски....ги знам ја у мало таквите.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Честитки до фановите на Барса, најпогодени трансфери направија летово ама Иниеста е :cuc: Исто така браво и за Јувентус, и да се стигне до финале е успех и плус пружија огромен отпор, многу поголем од 6 пати поскапи тимови од нивниот. Топ финале, може најинтересното во задњиве години.

Барса заслужено го доби мечов. Јувенташи, не ми замерувајте, но сметам дека Барса беше доминантен противник во 70 минути. Во тој ваш период на доминација од 20 минути постигнавте гол и имавте 2-3 изгледни шанси. Но Барса покажа зошто е Барса. Во период од мечот во кој делумно делуваа како изгубени успеаа да постигнат гол, кој го одреди текот на мечот. Јуве нема зошто да жали. Покрај титулата во Серија А, достоинствено се претстави во финалето вечерва, а и во Лига на Шампиони, сеопшто. Со самото тоа, достоинствено го претстави и Италијанскиот фудбал на Европска сцена, нешто што не беше карактеристично за последниве 3-4 сезони. :P

Лејј не ми се верува какви луѓе има значи,сеа цел свет коа збори дека Меси е најдобар и дека освоија ама буквално од СИТЕ ЛЕЛЕ НАЈДОБАР Е.Па кај бевте вака да зборите коа изгубија од Баерн 4-0 бе лиглиња ниедни,или тогаш Роналдо ви беше најдобар?
Иначе честитки за фановите на Барса за освоената титула,браво и за Јуве покажаа дека не се случајно у финале и дека лесно можеа да дојдат до титулата.
:facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

Си стапнал некогаш на фудбалски терен, стадион, утакмица?

Не ги ставајте на памет веќе , не се докажува џабе е.

. Вториот гол бил грешка на Евра , а не се споредувало со овој на Мората оти овој бил сам. :pos::pos::pos: Третиот па бил смешен.

Готово е со споредбите мислам , оваа сезона беше ставена точка на вечната дилема. Меси е подобар и поуспешен во секој дел од играта од Роналдо. За трофеи да не зборуваме , во скоро се го води тројно. Штета што не дрмна светско лани , али мислам дека ќе има добра шанса за 3 год , таман ќе биде 30ка , најдобрите фудбалски години ако може да се каже за него ова.

Ќе биде интересно да се гледа киселкото во Јануари таму , ако оди де. :LOL:

Одличен натпревар...браво за двата тима...едноставно барса е прејака сезонава...башка јуве и без киелини...што многу мења...ама тоа е... Јуве си руши рекорди во изгубени финалиња и со ова станаа најголеми лузери во финалињата или некој има повеќе финалиња изгубено? како и да е алал нека им е за играта...едно од подобрите финалиња последниве години...ако не и најдобро...

Одличен натпревар...браво за двата тима...едноставно барса е прејака сезонава...башка јуве и без киелини...што многу мења...ама тоа е... Јуве си руши рекорди во изгубени финалиња и со ова станаа најголеми лузери во финалињата или некој има повеќе финалиња изгубено? како и да е алал нека им е за играта...едно од подобрите финалиња последниве години...ако не и најдобро...
баерн мислам има доста

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom