Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да на Сторари и Бонучи остануваат.Заедно со Евра и Касерес костурот на екипата....Убаво ти образложил некој погоре ја па сум фатил да се објаснувам.Барзаљи, Лихштајнер, Евра, Касерес цела сезона повреден, Буфон ако си оди на што остануваат? Сторари и Бонучи? Бонучи е далеку од прв стопер ако се сакаат успеси во Европа.
Незнам од кај ти е муабетов дека буфон си оди...ќе остане и комотно може уште 3-4 сезони на ниво да брани..@DeviAngel цела одбрана е прилично лоша, како капак на се Буфон си оди а тој беше класа голман реално и ги правеше дефанзивциве подобро отколку што се. Вчера бранеше феноменално, малку голмани можат таква партија да пружат. Лихштајнер е реално ограничен во напад и како прва опција не е реално да се очекува да се освои ЛШ со него. Евра е стар, Бонучи киксер, Касерес веќе 30 а цела сезона повреден. Треба тотален ремонт ако сакаат повеќе, поготово што сега ќе го нема Буфон позади последната линија
Енрике пошто од увек ми бил поегзотичен. Пеп се шитна, кој го ебе педерче.[DOUBLEPOST=1433672278][/DOUBLEPOST]И сега прашањето е Пеп или Енрике???
Овде сигурно им праќа поздрав на фановите на Ман Утд и титулава на барса иде кај ливерпул. Честито сеа имате 6Суарез сам им кажа
Не сериозно, тука е моментот кај што треба да кажам:
- ВИ РЕКОВ?!
Ама нема да кажам, пошто он им кажа.
![]()
Барзаљи, Лихштајнер, Евра, Касерес цела сезона повреден, Буфон ако си оди на што остануваат? Сторари и Бонучи? Бонучи е далеку од прв стопер ако се сакаат успеси во Европа.
@DeviAngel цела одбрана е прилично лоша, како капак на се Буфон си оди а тој беше класа голман реално и ги правеше дефанзивциве подобро отколку што се. Вчера бранеше феноменално, малку голмани можат таква партија да пружат. Лихштајнер е реално ограничен во напад и како прва опција не е реално да се очекува да се освои ЛШ со него. Евра е стар, Бонучи киксер, Касерес веќе 30 а цела сезона повреден. Треба тотален ремонт ако сакаат повеќе, поготово што сега ќе го нема Буфон позади последната линија
Хехехе.Не заебавај брат. Ако си ги задржат Погба, Видал и останатите со 2-3 трансфери Јуве ќе е уште посилен од годинава.
Напад: Љоренте и Матри аут - Заза и Берарди ин + Дибала кој веќе е дoговорен.
Средина: Кедира е ново име и доволно е според мене доколку не си оди Пирло.
Пирло, Погба, Маркизио, Видал, Кедира, Азамоа... еден од најдобрите средни редови во Европа.
Во одбраната ќе завршат одлична работа ако земат еден класа лев бек со Евра како бекап. А Азамоа да се прекомандува во средината како што играше порано.
Ова ако не е конкурентен тим за во Европа незнам кој би бил. Ливерпул можеби.![]()
@DeviAngel цела одбрана е прилично лоша, како капак на се Буфон си оди а тој беше класа голман реално и ги правеше дефанзивциве подобро отколку што се. Вчера бранеше феноменално, малку голмани можат таква партија да пружат. Лихштајнер е реално ограничен во напад и како прва опција не е реално да се очекува да се освои ЛШ со него. Евра е стар, Бонучи киксер, Касерес веќе 30 а цела сезона повреден. Треба тотален ремонт ако сакаат повеќе, поготово што сега ќе го нема Буфон позади последната линија
Барзаљи, Лихштајнер, Евра, Касерес цела сезона повреден, Буфон ако си оди на што остануваат? Сторари и Бонучи? Бонучи е далеку од прв стопер ако се сакаат успеси во Европа.
Не смејш да си дозволиш таков луксизПрочитав негде и така сфатив, моја грешка,одма нападнавте што го пензионирав пред време[DOUBLEPOST=1433674161][/DOUBLEPOST]
Хехехе.
Никој не рече за средината, имаат одлични играчи таму дефинитивно, муабетот е за одбраната. Според мене им требаат поквалитетни играчи од моменталниве на тие позиции за вакво нешто да се повтори.
И мене ми е жал што си ретардиран и не поштуваш легенди и вредности.Oh Peerlo kolku mi e zal...
samo shto ne